Tarih: 15.11.2021 14:02

MUHTARLAR FUTBOL TURNUVASI’NA KATILAN GAZİPAŞALI MUHTARLAR FARKLI KAZANDI

Facebook Twitter Linked-in

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği Muhtarlar Futbol Turnuvası’nın ilk maçında Gazipaşalı muhtarlar, rakibi Döşemealtı muhtarlarına ezici bir üstünlük sağladı. Gazipaşalı muhtarlar, rakiplerini 8-0 mağlup ederek bir üst tura çıktı.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı iş birliği ile düzenlenen 1. Antalya Muhtarlar İlçe Futbol Turnuvası Lara Asat Su Arıtma Tesisleri Futbol sahasında başladı. İlçelerde görev yapan mahalle muhtarları ile iletişimi güçlendirmek ve kaynaşmayı arttırmak adına düzenlenen futbol turnuvasında 15 ilçe muhtar takımı ve Antalya Büyükşehir Belediyesinin takımının (Bürokratlar) yer alıyor.

 

Turnuvanın ilk maçı Kepezli muhtarlarla Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin (bürokratlar) takımı arasında yapıldı. Turnuvanın başlama vuruşunu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan yaptı. Kepez ve Antalya Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının ardından Muratpaşa-Kemer, Konyaaltı-Manavgat, Elmalı-Serik, Kumluca-İbradı, Kumluca-İbradı, Akseki-Alanya, Gazipaşa-Döşemealtı, Korkuteli-Finike muhtar takımları sahada ter döktü.

 

GAZİPAŞAI MUHTARLARDAN GOL YAĞMURU

 

Gazipaşalı muhtarlar, sıkı bir şekilde hazırlandıkları turnuvanın ilk maçında sahadan galip ayrılmayı bildi. İlk maçta Döşemaltı muhtarları ile sahaya çıkan Gazipaşalı muhtarlar, maçın ilk dakikalarında sahada üstünlük kurdu.  Turnuvaya hızlı giriş yapan Gazipaşalı muhtarlar, peş peşe attıkları gollerle rakibine şans tanımadı. Gazipaşalı muhtarlar sahadan 8-0 galip ayrılarak bir üst tura çıkmayı başardılar. Karşılaşmada Pazarcı Muhtarı Mehmet Tuncel 2, Zeytinada Muhtarı Mehmet Ali Şener 3, Pazarcı Mahallesi azası Hakan Görücü 2, Güneyköy azası Hüseyin Özçelik 1 gol attı. Gazipaşalı muhtarlar, turnuvanın final maçında Korkuteli muhtarlarıyla karşı karşıya gelecek.

 

Turnuvada Gazipaşalı muhtarları, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, Başkan Yardımcısı Hasan Kaplan ve Gazipaşa Kaymakamlığı önceki Yazı İşleri Müdürü Tan Doğan yalnız bırakmadı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —