ÜSTEĞMEN YILMAZ, İLÇE JANDARMA KÜTÜPHANESİ'NE KİTAP BAĞIŞINDA BULUNAN ŞEHİT DEMET SEZEN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ’NE TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU

GÜNCEL 15.11.2021 14:01:21 0
ÜSTEĞMEN YILMAZ, İLÇE JANDARMA KÜTÜPHANESİ

Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ökkeş Yılmaz, Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 182. yılı anısına İlçe Jandarma Kütüphanesi'ne kitap bağışında bulunan Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne teşekkür ziyaretinde bulundu. Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde,  Müdür Yunus Koç ve öğretmenlerle bir araya gelen Yılmaz, kütüphaneye yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür etti.

 

“DEĞERLENDİRME YAPTIK”

 

Ziyaretle ilgili bilgi veren Yunus Koç, “Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanımız Üsteğmen Ökkeş Yılmaz, geçtiğimiz aylarda Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 182. yılı anısına İlçe Jandarma Kütüphanesi'ne,  öğretmenlerimiz tarafından yapılan kitap bağışı vesilesiyle, okulumuza teşekkür ziyaretinde bulundu. Perşembe günü öğleden sonra ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette komutanımız, öğretmenlerimize kitap ve okumaya olan katkılarından dolayı teşekkür etti. Ayrıca ilçemizdeki asayiş ve emniyet ile ilgili hususlarda da değerlendirmeler yaptı. Ziyaretlerinden ve okulumuza olan ilgilerinden dolayı İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ökkeş Yılmaz'a çok teşekkür ediyoruz” dedi.