Tarih: 12.11.2021 13:36

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI DOĞAN’DAN CHP’LİLERİ HEDEF ALDI: ATATÜRK HEPİMİZİN

Facebook Twitter Linked-in

CHP’lileri hedef alan AK Parti İlçe Başkanı Doğan, “Atamızın gölgesine sığınmaktan başka yaptıkları hiçbir şey yok. Atatürk hepimizin Atatürk’ü, hepimiz Atatürkçüyüz. Atatürk’ün ilkeleri, idealleri, hedefleri ve ortaya koyduğu medeniyet ışığında hep beraber yürüyoruz” dedi.

 

AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, gündemdeki konulara ilişkin açıklama yaptı. Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından döşenen su borularının patlamasını eleştiren Diş Hekimi Murat Özçelik’i hedef alan Doğan, siyasi tarzını değiştirmesi tavsiyesinde bulundu. Doğan, “İlçemizde bile yaşamayan bazı insanlar gelip, kendi siyasi rantlarını ikame etme adına, kendi alanlarında vereceği mücadeleyi, hükümetin uygulamalarının üzerinde karalama politikası yaparak siyasi rant elde etmeye çalışıyor. Bunlar hiç hoş değil. Onun için de arkadaşlara siyasi tarzlarını değiştirmelerini tavsiye ediyorum” dedi.

 

“KARALAMAYLA SİYASİ RANT ELDE ETMEYE ÇALIŞIYOR”

 

Gazipaşa’da 100 bin metre boru döşendiğini belirten Doğan,  bugüne kadar oluşan patlak sayısının 14 olduğunu kaydetti. Doğan, “Çok küçük şeylerin üzerinden siyaset oluşturmaya çalışıyorlar. Burada bir baraj yaptık. Barajın önüne 100 bin metre boru döşedik. Bugüne kadar oluşan patlak sayısı 14. Yaklaşık 20 bin parça birbirine eklenerek bu boru döşendi. Yer oynaması var, deprem var, zelzele var, oturma var, hatalı döşeme payı var. Bütün bunların üzerinden döşenen 100 bin metre boruya teşekkür edileceğine, bir patlak olduğu zaman ‘Buradan bir rant çıkarabilir miyiz?’ diye üstüne vazife olan, olmayan bazı insanlar, hatta ilçemizde bile yaşamayan bazı insanlar gelip, kendi siyasi rantlarını ikame etme adına, kendi alanlarında vereceği mücadeleyi, hükümetin uygulamalarının üzerinde karalama politikası yaparak siyasi rant elde etmeye çalışıyor. Bunlar hiç hoş değil. Ayrıca şunu söylüyorum, siyasetçi böyle olmaz. Siyasetçi yapıcı olur, eleştirirken alternatifini ortaya koyar, gerçekten milletinin menfaatlerini şahsi çıkar menfaatlerinin üzerinde tutar. Vasat, sıradan, menfaatçi, koltuğu hedefleyen, cebini hedefleyen siyasetçi profilini yaşatmaz bu millet. Yaşatmayacak yani. Onun için de arkadaşlara siyasi tarzlarını değiştirmelerini, millet adına, milletin menfaatleri doğrultusunda, milletin taleplerini yerine getirecek, yapılanları da adaletle muamele eden eleştiriler yapacak siyasetçi bekliyor vatandaş” diye konuştu.

 

“HİÇBİR SIKINTIMIZ YOK”

 

2023 ve 2024 hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden Doğan, “Allah’ın izniyle hiçbir sıkıntımız yok. Reis işi çok çok iyi götürüyor. Bizim 2023’ten hiçbir şüphemiz yok, artı 2024’ten de hiç şüphemiz yok. Şunu istiyoruz. Biz eleştirilebiliriz. Yaptıklarımızda yanlışlar da vardır eksikler de vardır. Evet, bu da doğrudur. Ama toptan yanlış, toptan kötü, toptan tu kaka hiç yakışmıyor. Dolayısıyla vatandaşlar da şunu soruyor; ‘Bunu eleştiriyorsun, sen bunu karalıyorsun ama senin projen ne. Şimdiye kadar ne yaptın. Hangi eseri bu millete kazandırdınız, hangi eserle milletin önüne çıktınız?” dedi.

 

“ATATÜRK BU MİLLETİN ORTAK PAYDASIDIR”

 

Atatürk’ün bu milletin ortak paydası olduğunu belirten Doğan, “Çok sıcak olduğu için söylüyorum. Atamızın gölgesine sığınmaktan başka yaptıkları hiçbir şey yok. Atatürk bu milletin ortak paydasıdır. Kimse Atatürk’e, ‘Bizim partimizi kurdu, onun için bizimdir’  demesin. Böyle bir dünya yok. O zaman kurulan parti Türkiye’nin tek partisiydi. Bütün Türkiye’nin partisiydi. Adı şu olabilir, bu olabilir. Atatürk milletin partisini kurmuştur ve o parti millete hizmet ediyordu. Ama bugün Atatürk’ün olduğunu iddia ettikleri parti, milletin menfaatleri dışında bütün şer odaklarıyla, dirsek teması yapmaktan çekinmiyor. Reis ‘Eğer Atatürk bugün çıksa, bunları sopayla kovar’ dedi. Katılıyorum. Onun için Atatürk hepimizin Atatürk’ü, hepimiz Atatürkçüyüz. Atatürk’ün ilkeleri, idealleri, hedefleri ve ortaya koyduğu medeniyet ışığında hep beraber yürüyoruz. Kimse Atatürk’ü kendinden menkul saymasın. Atatürk bu milletin hatta milleti de aşan vasfıyla bu dünyanın en büyük ortak değerlerinden birisidir. O açıdan yapacakları siyaseti, millete hizmet ederek, birleştirerek, ortak paydada buluşarak ve yapıcı olarak yapmaları doğrultusunda bu millet prim verebilir insana. Buradan tüyo, kopya veriyoruz. Siyaseti böyle yapın diyoruz. Ortada bir örnek var. Böyle yapan Recep Tayyip Erdoğan ve 20 senedir iktidarda. Bu millet karakaşına, kara gözüne mi Recep Tayyip Erdoğan’a 20 senedir iktidarı veriyor? Hayır. Milletin yorulduğu yerde, sıkıntıya düştüğü yerde her zaman milletin yanında. ‘Millete efendilik değil, hizmetkâr olmaya geldik’ diyen bir liderden bahsediyoruz. Bütün dünyanın hastanelerin önünde patır patır ölü topladığı, yaşlıları ölüme terk ettiği pandemi döneminde, yoğun bakıma giremeyen bir tek yaşlımız, bir tek hastamız yoktur. Tek başına bu bile Hükümetin seçilmesinin vizesidir. Bunu bilmiyorlar, bunu millet biliyor ama” ifadelerine yer verdi.

 

“MİLLETİN GÖNLÜNE GİRECEKSİN”

 

Dökme suyla değirmen dönmez diyen İlçe Başkanı Ali Doğan, “Evet eksiklerimiz vardır, evet daha güzele gideceğiz. Eleştiriye de ihtiyacımız var. Güçlü bir muhalefet bizi daha iyiye sevk edecek. Keşke güçlü bir muhalefet görebilsek. Derleme toplama, dökme suyla değirmen dönmez dedikleri gibi, oradan şu kadar oy gelir, kürtlerden bu kadar oy alırız, İyi Parti’den bu kadar oy alırız. Ortada nifak çıkarırız. Yok böyle. Yamalı bohça gibi bu işlerle iktidar olunmaz. 2001’de Ak Parti kurulduğunda ondan önce Ak Parti mi vardı? Hayır. 1983’te ANAP, ondan önceki iktidarlara bakın. Milletin gönlüne girenleri, millet nasıl iş başına getiriyor bakın. Milletin gönlüne gireceksin. Milletin gönlüne girmenin bir tek yolu var. Milletin menfaatlerinin milletten evvel savunulması. Siyasi çıkarlarını hedeflerini, siyasi olarak nefretini,kinini, öfkeni ve hırsını milletin menfaatinin önüne koymayacaksın. İktidar yolu buradan geçer. Onun için Allah’a şükürler olsun, bizim liderimiz hem dünya lideri, hem ümmetin lideri, hem milletin lideri hem hepimizin lideri” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —