CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU ANTALYA’DA MUHTARLARLA BİR ARAYA GELECEK

SİYASET 8.11.2021 15:11:29 0
CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU ANTALYA’DA MUHTARLARLA BİR ARAYA GELECEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ömer Güven,  CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Antalya’da muhtarlarla bire bir görüşerek,  şikâyetlerini dinleyeceğini kaydetti.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Antalya Muhtarlar Buluşması ve Toplu Açılış Töreni’ için 11 Kasım Perşembe günü Antalya’ya geliyor.  Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç geçtiğimiz hafta Gazipaşa’ya gelerek mahalle muhtarlarını, Antalya Muhtarlar Buluşması ve Toplu Açılış Töreni’ne davet etmişti.

 

CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven, isteyen muhtarlar için Antalya’ya otobüs kaldıracaklarını söyledi.  Başkan Güven, “11 Kasım Perşembe günü Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, 'Antalya Muhtarlar Buluşması ve Toplu Açılış Töreni’ için Antalya’ya geliyor. Geçtiğimiz hafta ilçemize gelen Döşemealtı Belediye Başkanımız muhtarlarımızı törene davet etmişti. Biz de isteyen muhtarlarımıza ulaşımda yardımcı olacağız. Genel Başkanımız, Antalya’da muhtarlarımızla bire bir sohbet edecek. İstek ve şikayetlerini dinleyecek” dedi.