GAZİPAŞA KAYMAKAMI ORHAN ALTUN HALCİLERE SESLENDİ: KAYGILANMAYIN, SADECE İŞİNİZİ YAPIN. DEVLETİMİZ YANINIZDA

6.11.2021 14:16:25 0
GAZİPAŞA KAYMAKAMI ORHAN ALTUN HALCİLERE SESLENDİ: KAYGILANMAYIN, SADECE İŞİNİZİ YAPIN. DEVLETİMİZ YANINIZDA

2021-2022 yaş sebze ve meyve üretim sezonunun açılışında hal esnafına seslenen Kaymakam Altun, “Kafanızdaki soru işaretlerinin hepsini biliyorum. Kaygılanmayın, sadece işinizi yapın. Her zaman devletimizi yanınızda göreceksiniz” dedi.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Toptancı Hali’nde 2021-2022 yaş sebze ve meyve üretim sezonu dualarla açıldı. Hal içerisinde gerçekleştirilen açılış programına; Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan,  Gazipaşa Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Hamdi Fidan, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, üreticiler ve hal esnafı katıldı. Müftü Erdoğan tarafından yapılan duanın ardından komisyoncular adına Prof Ali lakabıyla bilinen Ali Sönmez, bir konuşma yaptı.  Sönmez, “Halimizin durumu göz önünde. Gazipaşalı komisyoncular olarak, yaptığımız iş halkımız tarafından da yetkililer tarafından da biliniyor. Üreticimiz Gazipaşa Toptancı Hali’ne ürünlerini getirir, bizler komisyoncular olarak pazarlarız. Ancak pazarlama esnasında fiyatına göre yüzde 8 komisyonumuzu vergiler dâhil içinde olmak üzere alırız. Halkımıza hizmet veriyoruz. 2021-2022 yaş sebze ve meyve üretim sezonumuz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

“CİDDİ BİR İŞ YAPIYORSUNUZ”

 

Gazipaşa Belediyesi olarak her zaman hal esnafının yanlarında olduklarını kaydeden Başkan Mehmet Ali Yılmaz , “Çok ciddi bir iş yaptığınızın mutlaka farkındasınız. Çünkü üreticilerimiz sizler sayesinde emeğinin karşılığını alabiliyor. Bu ürünlere ihtiyaç duyan tüketicilerimiz de sizler sayesinde bu ürünlere ulaşabiliyor. Belediye olarak her zaman sizlerin yanındayız. Yeni sezonun bereketli olmasını, kazasız belasız bir dönem geçirilmesini temenni ediyoruz. Hepinize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

“KAYGILANMAYIN, İŞİNİZİ YAPIN”

 

Esnafa ‘kaygılanmayın, sadece işinizi yapın’ tavsiyesinde bulunan Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, “Çok kıymetli bir iş yapıyorsunuz. Mekân fiziksel olarak çok yerinde, çok büyük. Ekonomiye katma değer sağlıyorsunuz. Bu ayrıca güzel. Bizler de devlet olarak sizlerin yanında olmak zorundayız. Kafanızdaki soru işaretlerinin hepsini biliyorum. Kaygılanmayın, sadece işinizi yapın. En iyisini yapmaya çalışın. Biz her zaman yanınızda olacağız. Her zaman devletimizi yanınızda göreceksiniz, hissedeceksiniz.  Ben burayı her zaman ziyaret edeceğim.  Her esnafımızı ziyaret edip çayını içmek, dertleşmek, sohbet etmek istiyorum. Geldiğimde şaşırmayın, ‘Bu kaymakam nerden geldi’ demeyin. Şimdiden söylüyorum, hepinizi ziyaret edeceğim” şeklinde konuştu.