GAZİPAŞA ESNAFI MARTTA ESNAF ODASI BAŞKANINI SEÇECEK

GÜNDEM 5.11.2021 13:46:51 0
GAZİPAŞA ESNAFI MARTTA ESNAF ODASI BAŞKANINI SEÇECEK

Gazipaşa esnafı, mart ayında yapılacak Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 22'nci Genel Kurulunda sandık başına gidecek. Genel kurulda, mevcut başkan Hasan Ali Sönmez ile önceki başkan Mustafa Köse’nin aday olmalarına kesin gözüyle bakılıyor.

 

 

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 22'nci Genel Kurulu önümüzdeki mart ayında yapılacak. Başkanlık yarışının büyük bir heyecana sahne olacağı Gazipaşa Esnaf Odası seçimlerinin net tarihi önümüzdeki süreçte belli olacak. Seçimde, mevcut başkan Hasan Ali Sönmez ile önceki başkan Mustafa Köse’nin aday olmalarına kesin gözüyle bakılıyor. Son yapılan iki seçimde karşı karşıya gelen ikilinin bir birlerine karşı birer zaferi bulunuyor. Mevcut başkan Hasan Ali Sönmez, 14 Ocak 2018 tarihinde yapılan seçimlerde 1178 üyeden 622'sinin oyunu alarak başkan olmuştu.

 

SÖNMEZ BAŞKANLIĞA DEVAM ETMEK İSTİYOR

 

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda farklı dönemlerde başkanlık yapan Hasan Ali Sönmez, mart ayı içinde yapılacak seçimi kazanarak başkanlığını sürdürmek istiyor. Bu bağlamda çalışmalarına start veren Sönmez, ilçe esnafından en çok oyu alabileceği güçlü bir kadro planlamasının içine girdi. Kuracağı kadro konusunda ipucu vermeyen Sönmez, önümüzdeki seçimleri kazanarak esnafa hizmetini sürdürmek ve ismini Gazipaşa’nın unutulmazları arasına sokmak istiyor. 

 

KÖSE’NİN HEDEFİ 2018’İN RÖVANŞINI ALMAK

 

Seçim sonucunu, adayların kadrosunun belirleyeceği bilincinde olan önceki dönem Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Köse’de, seçimden zaferle ayrılacak güçlü bir kadro kurmak için çalışıyor. Sönmez gibi kuracağı kadroyu ve aklından geçen isimleri paylaşmaktan çekinen Köse, seçimi kazanmak için elindeki kozları kullanmak için hazırda bekliyor. Köse, 14 Ocak 2018’de yapılan seçimlerin rövanşını kazanmak için şimdiden hazırlıklarını yoğunlaştırdı.

 

ADAYLARIN KADERİNİ ESNAF BELİRLEYECEK

 

Haber merkezimiz, esnaf odası seçimleri konusunda Gazipaşa kamuoyunun nabzını yokladı. Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez ve geçmiş dönemde Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı yapmış Mustafa Köse isimlerine karşı üçüncü bir isimin aday olabileceği konuşuluyor. Öte yandan, aday olmalarına kesin gözüyle bakılan ve kadro çalışmalarına başlayan Sönmez ve Köse’nin kadrolarını önümüzdeki süreçte açıklaması bekleniyor. Seçimlerde, üçüncü bir ismin adaylığını açıklamasını bekleyen Gazipaşa esnafı, mart ayında yapılacak seçimlerde adayların kaderini belirleyecek.