Tarih: 02.11.2021 13:13

GAZİPAŞALI SPORCU MERSİN’DE DÜZENLENEN YARIŞLARDA 1’İNCİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye genelinde katıldığı motosiklet yarışlarında aldığı başarılarla Gazipaşa’ya gurur yaşatan Gazipaşalı genç sporcu Tolga Demir, Mersin’in Toroslar Belediyesince düzenlenen 'Toroslar Extreme Enduro Motofest Cumhuriyet Yarışları'nda önemli bir başarıya daha imza attı. Korukent Mahallesi'ndeki Süper Enduro Pisti'nde yapılan yarışlara, farklı illerden gelen 120 sporcu katıldı. Sporcular zorlu parkurlarda dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Genç kategoride mücadele eden Gazipaşalı sporcu Tolga Demir, yarışı en iyi derece ile tamamlayarak rakiplerinin önünde 1’inci oldu. Yarış sonunda birincilik kürsüsüne çıkan genç sporcuya madalyasını ve kupasını Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz verdi.

 

ÇOK MUTLUYUM

 

Yarışlarda birinci olarak Gazipaşa’ya yeni bir gurur yaşatmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Demir, “Toroslar Süper Enduro yarışında birinci olduğum için çok sevindim. Zorlu ve önemli bir parkuru en önde tamamlamak benim için çok iyi oldu. Çalışmalarımın ve emeğimin karşılığını almak, Gazipaşa’nın ismini başka il ve ilçelerde duyurmak benim için gurur verici” dedi.

 

DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yarışlarda kendisine destek veren herkese teşekkür eden Demir, “Başta, babam ve annem olmak üzere, Sakarya Toz Toprak Motosiklet Kulübüne, motor sponsorlarım Azad Demirkal ve İsa Yüksek ağabeylerime teşekkür ediyorum. Gazipaşa Belediyesine de desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda Gazipaşa’mızda da bir yarış düzenleyeceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —