CHP’Lİ ESKİ BAŞKAN BELEDİYEYE VE CHP’YE SİTEM ETTİ

GÜNCEL 29.10.2021 13:54:28 0
CHP’Lİ ESKİ BAŞKAN BELEDİYEYE VE CHP’YE SİTEM ETTİ

Gazipaşa’da, 1994-1999 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Ali Güzel, gazetemize samimi açıklamalarda bulunarak, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Örgütü ve Gazipaşa Belediyesi’ne sitem etti. Geçtiğimiz hafta 11.’incisi düzenlenen Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali’ne davet edilmediğini belirten Güzel, 8 ay önce geçirdiği trafik kazasının ardından CHP’li yöneticilerin kendisine geçmiş olsun dileğinde bulunmadığını ileri sürdü.

 

“EMEKLERİMLE DÜZENLENEN FESTİVALE DAVET EDİLMEDİM”

 

CHP’li yöneticileri ve Gazipaşa Belediyesi yönetimini vefasızlıkla suçlayan Gazipaşa Belediyesi eski başkanı Ali Güzel, “Gazipaşa Belediyesi, yerel yönetimcilik mi yapıyor? Gazipaşa’da yıllar önce düzenlenmeye başlayan ve o zaman adı Çekirdeksiz Nar Festivali olan festivalimizin düzenlenmesinde emeği olan biriyim. Bir nevi festivalin kurucusuyum. Ama ne yazık ki, benim ve yanımda olan insanların emekleriyle düzenlenmeye başlayan festivale davet edilmedim. Bu tutum ve davranış beni ziyadesiyle üzdü” dedi.

 

“SEYİT TORUN DIŞINDA KİMSE ARAMADI”

 

Yaklaşık 8 ay önce trafik kazası geçirdiğini sözlerine ekleyen Güzel, Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun’un dışında CHP kimliği taşıyan partililerden kimsenin kendisini aramadığını dile getirdi. Yaşadığı her iki olayında CHP’ye yakışmadığını dile getiren Güzel, “CHP’li belediye; benim katkılarımla düzenlenmeye başlayan festivale beni davet etmez, CHP’li yöneticiler; geçirmiş olduğum kazanın ardından bir geçmiş olsun demeyi çok görür. Kaza yaptıktan sonra Deniz Bilgiç aradı, İYİ Parti İlçe Başkanı aradı. AK Parti İlçe Başkanı aradı. Seyit Torun’un dışında hiçbir CHP’li beni aramadı. CHP’de yöneticilik yapan, kendisini CHP’li olarak görenler kendisine çeki-düzen versin. Bu mudur CHP’li olmak. Biz siyasi büyüklerimizden böyle mi gördük” diyerek vefasızlık siteminde bulundu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27