Tarih: 28.10.2021 01:23

ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI

Facebook Twitter Linked-in

Diyanet İşleri Başkanlığı’nca göçmenler hakkında toplumsal farkındalığı artırmak, sosyal uyuma katkıda bulunmak, katılımcıların göç olgusunun olumlu/olumsuz yönlerine dikkat çekmelerine imkan sunmak, göç olgusundan en fazla etkilenen kesimlerden biri olan çocukların zihninde nasıl bir dünya tasavvuru olduğuna dikkat çekmek amacıyla ‘Göç ve Çocuk’  temalı resim yarışması düzenleniyor.

 

RESİMLER ELDEN TESLİM EDİLECEK

 

Yarışmaya, Türkiye’de ikamet eden 15-20 yaş aralığındaki (1 Ocak 2001-31 Aralık 2006 tarihleri -her ikisi de dahil- arasında doğanlar)haklarında kısıtlılık kararı bulunmayan, bütün bireyler katılabilecek.  Yarışmaya her katılımcı sadece 1 resimle katılabilecek. Resimler, daha önce sergilenmemiş ya da ödül almamış olmalıdır. Gazipaşa’dan yarışmaya katılanlar, 15 Kasım 2021 tarihi mesai bitimine kadar Gazipaşa İlçe Müftülüğü’ ne resimleri elden, posta veya kargoyla teslim etmeleri gerekiyor.

 

BİRİNCİYE 5 BİN TL ÖDÜL

 

Ülke genelinde birinci seçilen resmin sahibine 5 bin TL, ikinci seçilen resmin sahibine 4 bin TL, üçüncü seçilen resmin sahibine 3 bin TL, mansiyon ödülü almaya uygun görülen resmin sahibine bin TL olmak üzere ‘18 Aralık Uluslararası Dünya Göçmenler Günü’ dolayısıyla 16 veya 17 Aralık 2021 tarihinde Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından başkanlık merkezinde ödül takdim edilecek. Ayrıca il müftülükleri tarafından ilde birinci seçilen resmin sahibine 400 TL, ikinci seçilen resmin sahibine 300 TL, üçüncü seçilen resmin sahibine ise 250 TL ödül verilecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —