MHP VE ÜLKÜ OCAĞI’NA NEZAKET ZİYARETİ

GÜNCEL 28.10.2021 01:23:42 0
MHP VE ÜLKÜ OCAĞI’NA NEZAKET ZİYARETİ

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl ve Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ökkeş Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi ve Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü’ye nezaket ziyarette bulundu. Cıngıl ve Yılmaz, ilk olarak MHP İlçe Başkanı Terzi ile bir araya geldi. Sohbet havasında geçen ziyarette Gazipaşa ve ilçemiz gündemi konuşuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Terzi, Üsteğmen Yılmaz ve Müdür Cıngıl’a teşekkür etti.

 

İKİLİ ÜLKÜ OCAĞI’NI DA ZİYARET ETTİ

 

İkili ardından Ülkü Ocakları Başkanı Emre Görgülü’yü ziyaret etti. Başkan Görgülü, sohbet havasında geçen ziyarette Gazipaşa Ülkü Ocakları’nın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ülkü Ocakları’nın ülkemiz gençleri için çalıştığına, yeni projeler ürettiğine değinen Görgülü, ülkemize ve milletimize yakışan nesillerin yetişmesinde Ülkü Ocakları’nın önemine dikkat çekti.

 

Başkan Görgülü, yapılan ziyaretten dolayı Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl ve Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ökkeş Yılmaz’a teşekkür etti. Yılmaz ve Cıngıl ise, Başkan Terzi ve Görgülü’ye misafirperverlikleri için teşekkür etti.