Tarih: 28.10.2021 01:22

29 EKİM COŞKUYLA KUTLANACAK

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyetin 98. yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Gazipaşa’da da düzenlenecek tören ve etkinliklerle coşkuyla kutlanacak.

 

Gazipaşa’da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, bugün saat 13.00’te Cumhuriyet Meydanı’nda Gazipaşa Kaymakamlığı ve Gazipaşa Belediyesi tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulacak. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından çelenk sunma programı sona erecek.

 

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 29 Ekim 2021 Cuma günü saat 09.45’te Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun’un kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etmesiyle başlayacak. Ardından saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan kutlama programı başlayacak.  Gazipaşa Kaymakamı Altun ve Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz törene katılan halkın bayramını kutlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kaymakam Altun, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma gerçekleştirecek. Cumhuriyet konulu şiirler okunması, halk oyunları gösterilerinin ardından ilçede yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, bando eşliğinde yapılacak tören geçişiyle sona erecek.

 

Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, tüm ilçe halkını Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına davet etti. Kaymakam Orhan Altun, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. Yılı münasebetiyle düzenlenen çelenk sunma ve kutlama programına tüm halkımızı beklerim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —