Tarih: 22.10.2021 13:35

ÇOCUK KOROSU HAZIRLIĞI

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa Musiki Derneği tarafından çocuk korosu kurulacak. Çocukları sanata yönlendirmek ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak için harekete geçen Gazipaşa Musiki Derneği, 4 ve 7’nci sınıf öğrencilerden oluşan bir çocuk korosu kuracak.  Gazipaşa’daki okulları ziyaret edecek olan Gazipaşa Musiki Derneği, müzik kulağı olan öğrencileri belirleyecek.  20-30 öğrenciden oluşacak çocuk korosu için kayıtlar pazartesi günü başlayacak. Koruya katılmak isteyen öğrenciler, velileriyle birlikte Gazipaşa Musiki Derneği’ne gidip kayıt olabilir.

 

OKULLAR ZİYARET EDİLECEK

 

Konuyla ilgili bilgi veren Gazipaşa Musiki Derneği Başkanı İsmet Özalp, “Gazipaşa Musiki Derneği olarak, 4 ve 7’nci sınıf aralığındaki öğrencilerimizden çocuk korosu oluşturacağız. Okulları ziyaret edip, müzik öğretmenleri ile birlikte müzik kulağı olan öğrencilerimizi belirleyeceğiz. Koromuz en az 20, en fazla 30 kişiden oluşacak. Koruya katılmak isteyen çocuklarımızı, velileriyle birlikte Gazipaşa Musiki Derneğimize bekliyoruz. Kayıtlarımız pazartesi günü itibariyle başlayacak ve yeterli sayıya ulaşana kadar devam edecek” dedi.

 

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

 

Dernek Başkanı İsmet Özalp, “Gazipaşa Musiki Derneğimizce her yıl düzenli verilmekte olan bağlama, keman, ukulele ve piyano kurslarımız bu eğitim-öğretim yılı içerisinde de aynı şekil ve kararlılıkla devam ettirilecektir. Kurslarımıza katılmak isteyen 7’den 70’e bütün öğrencilerimiz derneğimize gelerek kayıt yaptırabilirler” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —