VATAN’DAN ÜYE ÇALIŞMASI

SİYASET 15.10.2021 23:47:36 0
VATAN’DAN ÜYE ÇALIŞMASI

Vatan Partisi Antalya İl Başkanlığı tarafından başlatılan yeni üye çalışmaları devam ediyor. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya İl Başkanı Serdar Üsküplü, Gazipaşa’ya gelerek üye çalışmalarına katıldı.

 

Vatan Partisi Antalya İl Başkanlığı tarafından başlatılan üye kampanyası kapsamında Belediye Fuar Alanı’nda üye çalışması yapıldı. Gazipaşa’ya gelen Antalya İl Başkanı Serdar Üsküplü, İlçe Başkanı Fikret Çalışkan ve ilçe yönetimiyle birlikte üye kampanyasına katıldı. Fuar Alanı’nda bir basın açıklaması yapan Üsküplü, daha sonra ilçe yönetimiyle birlikte pazar esnafına ve vatandaşlara, ‘Vatan ve üretim için Vatan Partisi’ne üye ol’  yazılı broşür dağıttı.

 

“MÜCADELEYE HAZIRIZ”

 

Pazar yerinde bir açıklama yapan İl Başkanı Üsküplü, “Türkiye’miz büyük zorluklarla karşı karşıyadır.  Bir yanda virüs belası var, bir yanda ekonomik zorluklarla karşı karşıyayız. Dolar olmuş 9,20, Euro olmuş 11 lira. Ancak bizim pazarda sattığımız ürünlerimiz aynı şekilde değer kazanmıyor. Üretici ürettiğini kıymetiyle satamıyor, tüketici ihtiyacını istediği gibi alamıyor. Amerikan emperyalizmi, Türkiye’yi yıllardır PKK, FETÖ terör örgütleriyle tehdit ediyor. Türkiye hem üretimde, ekonomide hem de vatan savunmasında büyük zorluklarla karşı karşıyadır. Bu zorlukların çözümü de vardır. Vatan Partisi bu zorluklardan korkmaz. Vatan Partisi’nin teşkilatları, örgütleri bu zorluklarla mücadele etmek için kurulmuştur. Vatan Partisi daha önce yaptığı gibi bugünde Türkiye’nin bu zorluklarına karşı mücadeleye hazırdır” dedi.

 

“ÜRETİCİYİ BAŞ TACI YAPACAĞIZ”

 

Üreticiyi baş tacı yapacaklarını söyleyen Üsküplü, “Üreticiyi baş tacı yapacağız ve Türkiye’nin önünü açacağız. Bugün Türkiye’nin en büyük ihtiyacı, milli bir programa sahip olmaktır.  Türkiye’nin ihtiyacı komşularıyla dostluk, komşularıyla kardeşliktir. Bugün Türkiye’nin ihtiyacı Suriye ile dostluktur. Suriye ile dostluğu ancak Vatan Partisi sağlar. Bugün Türkiye’nin ihtiyacı Rusya ile dostluktur. Rusya ile dostluk, Türkiye’de üreticinin sebzesini, meyvesini satacağı bir Pazar yeridir. Rusya ile dostluk Gazipaşa’ya turist akını yaratır. Bugün Türkiye’nin ihtiyacı İran’la, Irak’la dostluktur. İran’la, Irak’la dostluğu, Vatan Partisi yaratır. Komşularımız var. Asya ile Avrasya ile dostluğu sağlayacak olan parti de Vatan Partisi’dir” diye konuştu.

 

“VATANSEVERLERİNİ VATAN PARTİSİ’NE DAVET EDİYORUZ”

 

Gazipaşa halkını Vatan Partisi’ne üye olmaya davet eden Üsküplü, “Değerli Gazipaşa halkı, sizleri Türkiye’nin geleceği için Vatan Partisi’ne davet ediyoruz. Vatan bizden görev bekler, Vatan Partisi’ne üye olun, çocuklarımız bizden ekmek bekler, Vatan Partisi’ne üye olun. Türkiye’nin geleceğini hep berber kurmak için ayağa kalkan bağımsız bir Türkiye için Vatan Partisi’ne üye olun. Vatan Partisi bugün Antalya’nın tüm ilçelerinde burada gördüğünüz gibi üye masaları açmakta. Vatanseverleri, Vatan Partisi’ne davet ediyoruz. Milliyetçileri Vatan Partisi’ne davet ediyoruz. Atatürkçüleri Vatan Partisi’ne davet ediyoruz. Türkiye’nin vatanseverlerini Vatan Partisi’ne davet ediyoruz” şeklinde konuştu.