ÇİFTÇİ KADINLAR UNUTULMADI

GÜNCEL 15.10.2021 10:42:24 0
ÇİFTÇİ KADINLAR UNUTULMADI

Gazipaşa Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Gazipaşa Ziraat Odası tarafından 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla bir program düzenlendi.

 

Gazipaşa Öğretmenevi’nde düzenlenen programa, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun’un eşi Bedriye Altun, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nazan Durak Özçelik, Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik,  İlçe Sağlık Müdürü Dr. Eşşe Çelik, İlçe Nüfus Müdürü Gülay Erkün ve çiftçi kadınlar katıldı. 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte, pasta kesilerek kutlama yapıldı.

 

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

 

Kadınların üretimde önemli bir yere sahip olduğuna değinen İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nazan Durak Özçelik,”Dünya Çiftçi Kadınlar Günü,  emek veren, üreten,  yetiştirdiği evlatlarla geleceğimize, ürettikleri ile tarımımıza yön veren çiftçi kadınlarımızın günü kutlu olsun. Programımıza destek veren, katılarak bizi onurlandıran Sayın Kaymakamımızın kıymetli eşine, kurum müdürlerime, Ziraat Odası Başkanıma, kadın çiftçilerime ayrı ayrı teşekkür ederim. İyi ki varsınız, biz büyük bir aileyiz” dedi.

 

“KADIN ÇİFTÇİLERİMİZ TARIMIMIZIN BELKEMİĞİDİR”

 

Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik de, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü’nü kutladı. Oda Başkanı Çelik, “Gece gündüz demeden özveriyle çalışan, bereketli elleriyle hem aile ekonomisine hem de ülke ekonomisine destek veren kadın çiftçilerimizin Dünya Çiftçi Kadınlar Günü’nü Kutluyorum. Bu vesile ile ilçemizde üretim yapan kadın çiftçilerimizle bir araya gelerek, Dünya Çiftçi Kadınlar Günü’nü beraber kutladık. Bizleri onurlandırarak davetimize katılan bütün katılımcılara teşekkür ederim” şeklinde konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27