Tarih: 14.10.2021 13:27

“UFUKTA CHP İKTİDARI VAR”

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tavsiye ettiği ’Kara Kış Fonu’nun acilen oluşturulması gerektiğine değindi.  Bu yılın ilk 5 ayında 1,5 milyonu aşkın kişinin elektriği, 700 bine yakın kişinin doğalgazının kesildiğini belirten Güven, yılbaşından bu yana elektrik zammının yüzde 22’ye çıktığını söyledi. Başkan Güven, CHP iktidarında halkın ucuz elektrik ve doğalgaz kullanacağını belirtti.

 

“FATURALAR ALDI BAŞINI GİTTİ”

 

Vatandaşların hayat pahalılığından yakındığını kaydeden Güven, elektrik ve doğalgaza yeniden zam yapılmasının gündemde olduğunu belirtti. CHP İlçe Başkanı Güven, “Hayat pahalılığı herkesin dilinde. Hepimizin derdi aynı. Türkiye'yi bu hale kim getirdi? Ülkeyi yönetemeyen iktidar yanlış politikalarının faturasını vatandaşa kesiyor.  Faturalar zaten alıp başını gitti. Yeni bir zam daha gelirse vatandaş bu yükün altından nasıl kalkacak? İktidara geldiğimizde ülkeyi adaletle, ahlakla, bilgiyle, birikimle, liyakatle yöneteceğiz. Herkesin mutlu olduğu bir Türkiye'yi inşa edeceğiz” dedi.

 

“HALKIN MALI OLACAK”

 

CHP iktidarında elektrik ve doğalgaz kurumlarının kamulaşacağını belirten CHP İlçe Başkanı Güven,” İktidara geliyoruz. Her ne kadar kabul etseler de etmeseler de, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı şu anda ufukta gözüküyor. Elektrik ve doğalgaz kurumlarının hepsi kamulaştıracak. Halkın malı olacak. Herkes ucuz doğalgaz ve elektriğini kullanacak. Vergiden vergi alma anlayışı bitiyor, para kazanandan vergi alma anlayışı bu ülkeye tekrar yerleşecek” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —