MUHTARLAR TURNUVAYA HAZIRLANIYOR

SPOR 14.10.2021 13:19:39 0
MUHTARLAR TURNUVAYA HAZIRLANIYOR

Gazipaşalı muhtarlar, Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenecek futbol turnuvasına hazırlanıyor.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından birlik, beraberlik ve kaynaşmayı pekiştirmek amacıyla 19 Ekim 2021­19 Kasım 2021 tarihleri arasında 'Muhtarlar Futbol Turnuvası' düzenleyecek. Turnuvaya katılma kararı alan ve Gazipaşa’yı temsil edecek takımı kuran Gazipaşalı muhtarlar, turnuvanın hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz günlerde takımı oluşturan muhtarlar, düzenli bir şekilde antrenman yapıyor. Bir hayli iddialı olan muhtarlar, turnuvaya şampiyonluk iddiasıyla hazırlanıyor.

 

“GAZİPAŞA’YI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

 

Turnuvada en iyi sonucu elde etmek için mücadele edeceklerini dile getiren Gazipaşa Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Yahya Küçükballı, “Bizim en büyük sıkıntımız rakiplerimizi bilmemek. Sahada bizi ne bekliyor, rakiplerimizin durumu ne? Bunları bilmiyoruz. Ama biz en iyi şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 

“BANA BOŞUNA ŞİFO DEMEDİLER”

 

Takımın önemli isimlerinden biri olan Şifo lakaplı Pazarcı Mahalle Muhtarı Mehmet Tuncel ise iddialı konuştu. Tüm rakiplerini yeneceklerini söyleyen Tuncel, “Bana boşuna Şifo demediler. Bana takılan bu ismin hakkını sahada vereceğim. Tüm rakipleri yenmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.