Tarih: 07.10.2021 01:02

GAZİPAŞALI GENÇ SPORCU TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşalı genç motocross sporcusu Tolga Demir, ödül koleksiyonuna bir yenisini daha ekleyerek ilçemize yeni bir gurur yaşattı. Katıldığı yarışlarda aldığı başarılı sonuçlarla Gazipaşa’ya çok sayıda ödül getiren genç sporcu, Kocaeli’de katıldığı Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın 4. ayak yarışlarında Türkiye üçüncüsü oldu.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Türkiye Süper Enduro Şampiyonası yarışları, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen yarışmaya Gazipaşa’dan genç sporcu Tolga Demir’de katıldı. 2-3 Ekim 2021 tarihlerinde düzenlenen, Türkiye Süper Enduro Şampiyonası dördüncü ayak yarışında genç kategorisinde ter döken Gazipaşalı sporcu Tolga Demir Türkiye üçüncüsü oldu.

 

“SONUNA KADAR GURURLA YARIŞTIM”

 

Büyük çekişmeli yarış sonucunda gençler kategorisinde üçüncü olan Demir, “Kocaeli’nin Kartepe İlçesinde 2-3 Ekim tarihlerinde düzenlenen Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’na katıldım. Dördüncü ayak yarışında Türkiye üçüncüsü oldum. Türkiye’nin dört bir tarafından yarışmacılar vardı. Çok çekişmeli anlar yaşadık. Yeri geldi zorlandık. Zaman zaman talihsizlikler yaşadım. Saliselerin bile değerli olduğu bu yarışlarda daha iyi derece elde edebilirdim. Ama hep inandığım gibi emeklerimi boşa çıkarmamak, beni destekleyenleri özellikle en büyük destekçim babamı gururlandırmak için sonuna kadar yarıştım” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —