GAZİPAŞA’DA EVDEN HIRSIZLIK YAPAN 2 KİŞİ GİRDİKLERİ EVİN ÖNÜNDEKİ OTOMOBİLİ ÇALDI

ASAYİŞ 4.10.2021 13:44:19 0
GAZİPAŞA’DA EVDEN HIRSIZLIK YAPAN 2 KİŞİ  GİRDİKLERİ EVİN ÖNÜNDEKİ OTOMOBİLİ ÇALDI

Gazipaşa’da hırsızlık yapmak için bir gecede 2 eve giren ve evin birinin önünde bulunan otomobili de çalan iki şüpheliden biri, Gazipaşa polisinin sıkı takibi sonucunda yakalanarak gözaltına alındı.

 

Olay, cuma gecesi Koru Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hırsızlık yapmak için Koru Mahallesi’nde bulunan 2 eve giren iki kişi, evlerden 4 bin 500 TL ve bir cep telefonu çaldı. Evin birinde masa üstünde bulunan otomobil anahtarını da alan şüpheliler, ev sahibine ait otomobili çalarak kayıplara karıştı. Evi soyulan ve arabası çalınan ev sahibi yaşanan olayı polise ihbar etti.

 

POLİSTEN SIKI TAKİP

 

Gelen ihbar üzerine harekete geçen Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Koru Mahallesi’nde bulunan güvenlik kameralarını inceleme altına aldı. Şüphelilerin gidiş yönünde bulunan kameraları da inceleyen ekipler, şahısların Alanya’ya kaçtığı bilgisine ulaştı. Otomobili Kargıcak Mahallesi'nde boş araziye bırakan şahısların otobüsle Alanya'ya gittiğini belirleyen ekipler, otobüsün güvenlik kamerasını inceleyerek şüphelilerin hırsızlık suçundan 46 kaydı bulunan M.L. ile Ş.B. olduğunu tespit etti.

 

TUTUKLANDI

 

Ekipler, kimliği tespit edilen şüphelilerden Ş.B. isimli şahısı, Alanya'daki ikametinde yakalayarak gözaltına aldı. Ş.B., işlemleri yapılmak üzere cumartesi günü Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. İşlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen Ş.B., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kargıcak Mahallesi’nde boş bir arazide gizli bir noktaya terk edilmiş halde bulunan otomobil ise sahibine teslim edildi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27