Tarih: 04.10.2021 13:32

ASKER ADAYINA GÖRKEMLİ DÜĞÜN

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’nın bilinen esnaflarından Sıtkı Altuner’in askere gidecek olan oğlu Barış Altuner’in asker düğünü yapıldı. Green Garden Kahyalar’da geçtiğimiz günlerde saat 20.00’de yapılan düğünde Altuner Ailesini yakınları ve Barış’ın arkadaşları yalnız bırakmadı. Asker adayı Barış Altuner, mehter takımı eşliğinde düğün alanına geldi. Çobanlar Mahallesi Ak Çeşme İmam Hatibi Muhammet Kalyoncu tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Uncular Cami İmam Hatibi Celalettin Kürük, asker için dua yaptı.

 

Davetliler ve arkadaşlarıyla birlikte doyumsuz bir gece yaşayan asker adayı Barış Altuner, arkadaşlarıyla birlikte eğlencenin tadını çıkardı. Yapılan takı töreninin ardından asker adayına kına yakıldı.  Askerin kınasını yakan annesi Fatma Altuner, duygu dolu anlar yaşadı. Oğlunu gururla askere gönderdiğini belirten anne, “Kınalı kuzumu gururla askere gönderiyorum. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Yakılan kınanın ardından, eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Gecenin sonunda arkadaşları tarafından omuzlara alınan Barış Altuner için “En büyük asker bizim asker” sloganları atıldı.

 

Asker adayı Barış’ın babası Sıtkı Altuner, düğüne katılan; Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, MHP Belediye Meclis Üyesi Adem Uludağ, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, Gazipaşa Müftülüğü Şube Müdürü Mustafa Önalır, Gazipaşa Arama Kurtarma Temsilcileri Başkanı Süleyman Topsakal ve ekibi, Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Proje Okulu Müdürü Bülent Yılmaz ve idarecileri, Şehit Demet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yunus Koç ve idarecileri ile MTAL Müdürü Bülent Şen’e ayrı ayrı teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —