AS ENERJİ GAZİPAŞA’YA ENERJİ KATACAK

GÜNCEL 2.10.2021 00:13:45 0
AS ENERJİ GAZİPAŞA’YA ENERJİ KATACAK

Gazipaşa’da, enerji sektöründe fark yaratacak bir işletme hizmete girdi. Ahmet Sarıoğlu ve Hüseyin Uysal ortaklığında kurulan As Enerji Solar Otomasyon Sistemleri isimli iş yeri, Yeni Mahalle Ali Rıza Büyükakça Caddesi Tahsin Yaman Apartmanı’nda açıldı. Dün saat 14.00’te yapılan iş yeri açılışına AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, CHP İlçe Başkanı Ömer Güven, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan, kamu ve kurum müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı. Müftü Erdoğan’ın okuduğu duanın ardından iş yerinin açılış kurdelesi, iş yeri ortakları Ahmet Sarıoğlu ve Hüseyin Uysal ile CHP İlçe Başkanı Ömer Güven ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan tarafından kesildi. Gerçekleşen açılışın ardından davetliler iş yerini gezerek, firmanın faaliyetleri hakkında bilgi aldılar.

 

“HALKI RAHATLATACAK ÇALIŞMALARA İMZA ATIYORUZ”

 

Enerji sektöründe fark yaratmayı amaçladıklarını dile getiren iş yeri ortaklarından Ahmet Sarıoğlu, “As Enerji Solar Otomasyon Sistemleri firması olarak Gazipaşa’da açılışımızı gerçekleştirdik. Öncelikle yapacak olduğumuz işlerimizin tamamı garantili işlerdir. Yenilenebilir enerji sistemlerinin en önemlisi olan güneş enerjisinden yaptığımız işler arasında, tarımsal sulama, evsel paketlerimiz, çatı GES (Güneş Enerji Santrali) bulunuyor. Bunun yanında, aküler, On-Grit inverter grubu, güneş panelleri, solar aydınlatma, sulama sistemleri ve güç kutularımızla, halkımızı ve üreticilerimizi üzerindeki elektrik yükünden kurtaracak çalışmalara imza atıyoruz. Ürünlerimiz ve çalışmalarımızdan bilgi almak isteyen tüm Gazipaşalıları iş yerimize bekliyoruz” dedi.

 

“MÜŞTERİLERİMİZE EN İYİ HİZMETİ VERECEĞİZ”

 

Saygınlığı, güvenilirliği ve yüksek kalite standartlarıyla rakiplerinin örnek aldığı lider bir firma olmak için mücadele ettiklerini söyleyen iş yeri ortaklarından Hüseyin Uysal ise, “Faaliyet gösterdiğimiz enerji sektöründe en iyi ve en yeniyi müşterilerimiz, tedarikçilerimiz ve çalışanlarımızla buluşturmayı amaçlıyoruz. Tüm dünyadaki gelişmeleri yakından takip edip müşterilerimize yenilikçi çözümler sunarak, kaliteden asla ödün vermeden müşteri memnuniyetini daima en üst seviyede tutmak için mücadele edeceğiz. En uygun fiyat ve kalite dengesini koruyarak, tüm müşterilerimize güneş paneli ve diğer yenilenebilir enerji ürünlerini en uygun şartlarda tedarik etmenlerine olanak sağlayacağız. Tüm halkımızı As Enerji’ye bekliyoruz” diye konuştu.