İSTANBUL’DA GAZİPAŞA İLGİSİ

GÜNCEL 1.10.2021 13:10:08 0
İSTANBUL’DA GAZİPAŞA İLGİSİ

Gazipaşa Belediyesi, 'Tarımsal Kalkınmada Yeni Politikalar, Üretici Odaklı Çözümler' sloganıyla İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi'nde 30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında sürecek Tarımsal Kalkınma Zirvesi'ne katıldı. Zirve kapsamında açılan fuarda, Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Selçuk Özdemir koordinesinde hazırlan Gazipaşa standı, İstanbul’da büyük ilgi gördü.

 

CHP'li belediyelerin tarıma verdiği desteklerin değerlendirilmesi, kamuoyuna tanıtılması ve bundan sonraki yol haritasının belirlenmesi amacıyla düzenlenen 'CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi' İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi'nde başladı.  Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde bir araya gelen CHP’li belediye başkanları, zirvenin açılışını gerçekleştirdi. Zirveye katılan Gazipaşa Belediyesi, İstanbul'da gerçekleşen CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi'nde çalışmalarını fırsatı buldu.  'Tarımsal Kalkınmada Yeni Politikalar, Üretici Odaklı Çözümler' sloganıyla İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi'nde 30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında sürecek fuara da katılan Gazipaşa Belediyesi, ilçemizde yetişen tarım ürünlerini tanıtma fırsatı da buldu. Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Selçuk Özdemir koordinesinde hazırlan Gazipaşa standı, İstanbul’da büyük ilgi gördü. Tropikal ürünlerin de sahne altığı Gazipaşa standı, ziyaretçi akınına uğradı.

 

“FAALİYETLERİMİZİ VE TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ”

 

Gazipaşa standını ziyarete gelen ziyaretçilere Gazipaşa ve ürünlerimiz hakkında bilgi veren Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, zirveyle ilgili açıklama yaptı. Zirveye katılımın yoğun olduğunu dile getiren Başkan Yılmaz, “İstanbul’da, 160’a yakın belediye ve 300’ün üzerinde tarım kooperatifinin katıldığı Tarımsal Kalkınma Zirvesi, İstanbul Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde bugün başladı. 2 Ekim’e kadar devam edecek zirvede, muzdan ejder meyvesine kadar tropikal meyvelerimizi, nohuttan karakılçık buğdayımıza yaptığımız tarımsal üretim alanındaki çalışmalarımızı, kadın girişimcilerimizin üretim faaliyetlerini ve tecrübelerimizi, belediyelerle paylaşacağız. Tüm hemşehrilerimizi standımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.