POLİSTEN ZEHİR OPERASYONU

ASAYİŞ 30.09.2021 13:57:48 0
POLİSTEN ZEHİR OPERASYONU

Gazipaşa’da uyuşturucu avına çıkan polis ekipleri, arama yaptıkları kiralık araçta bir miktar metamfetamin, esrar, uyuşturucu içiminde kullanılan düzenekler ve hassas terazi ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

 

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarına kararlılıkla devam ediyor. Gazipaşa’da, araç kiralama şirketinden kiralanan bir araçta uyuşturucu bulundurulduğu bilgisine ulaşan ekipler, takibe aldıkları aracı Uğur Mumcu Caddesi’nde durdurdu. Araçta arama yapan ekipler, bir miktar metamfetamin, esrar, uyuşturucu içiminde kullanılan düzenekler ve hassas terazi ele geçirdi. Araçta bulunan M.D. ve İ.H.H. isimli şahıslar gözaltına alındı.

 

İKAMETLERİNDE DE UYUŞTURUCU ÇIKTI

 

Şahısların ikamet ettiği evde de uyuşturucu madde olabileceğini göz önünde bulunduran ekipler, M.D. ve İ.H.H.’nin ikametlerinde ayrı ayrı arama yaptı. Aramalarda bir miktar esrar, bir miktar kenevir tohumu ve uyuşturucu içiminde kullanılan düzenek ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri devam ediyor. M.D. ve İ.H.H., karakoldaki işlemlerinin ardından önce hastaneye ardından adliyeye sevk edilecek.

 

Konuyla ilgili Gazipaşa Emniyetinden yapılan açıklamada, “Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği olarak; uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, kullanan, bu suçları işleyerek haksız kazanç elde eden, geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye çalışan şahıslarla mücadelemiz en üst perdeden kararlılıkla devam edecektir” denildi.