Tarih: 30.09.2021 13:53

MÇD’DEN MANŞET’E ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Çalışanlar Derneği (MÇD) Genel Başkanı Ceyhun Altay, dernek yönetimi ve Milliyetçi Çalışanlar Derneği Gazipaşa İlçe Başkanı Emrah Değirmenci ile birlikte Gazipaşa Manşet Gazetesini ziyaret etti. Altay ve beraberindekiler, Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Selçuk Öztürk tarafından karşılandı. Sohbet havasında geçen ziyarette, Milliyetçi Çalışanlar Derneği’nin faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgi veren MÇD Genel Başkanı Ceyhun Altay, 2019 yılında kurulan derneğin, 81 ilde faaliyet gösterdiğini ve hızla büyümeye devam ettiğini belitti. Bir buçuk yıl gibi kısa bir sürede 40 bin üyeye sahip olduklarını belirten Altay, Milliyetçi Çalışanlar Derneği’nin sendikalaşma yolunda adım adım ilerlediğine vurgu yaptı.

 

Herkesi kucaklamayı hedefleyen bir dernek kurduklarını belirten Altay, “Siyasetle aramıza çizgimizi çekip, tüm çalışanların sorunlarına çözüm aramaya çalışıyoruz. Siyasilere eşit uzaklıktayız. Amacımız asla ve asla siyaset yapmak değil. Bizler bu derneği kurarken üyelerimizin haklarını korumayı, onlara sahip çıkmayı hayal ederek kurduk. Ve bir buçuk yıllık bir sürede birçok vatandaşımızın yanında yer aldık. Derneğimiz bünyesinde bulunan avukatlarımız, arabulucularımız ve iş güvenliği uzmanlarımızla birlikte tüm üyelerimizin haklarını aramaya gayret gösteriyoruz. Ayrıca sendikalaşmak için başvurularımızı yaptık. Kısa sürede olumlu sonuçlanmasını bekliyoruz. Bizim tek gayemiz tüm çalışanlarımızı siyasete bulaşmadan kucaklamak. Siyaset yapacak olsaydık, parti binasında bulunurduk. Biz halkın, çalışanların içinde bulunarak onların sıkıntılarının çözülmesiyle mutlu olan bireyleriz. Tüm çalışanlarımızı derneğimize bekleriz” dedi.

 

Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Selçuk Öztürk, gazeteye yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milliyetçi Çalışanlar Derneği  Genel Başkanı Ceyhun Altay’a, Milliyetçi Çalışanlar Derneği  Genel Başkan Yardımcıları Yaşar Özak ve Mustafa Gedik ile Milliyetçi Çalışanlar Derneği Gazipaşa İlçe Başkanı Emrah Değirmenci’ye teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —