VATANDAŞTAN SU İSYANI

YEREL 28.09.2021 14:44:29 0
VATANDAŞTAN SU İSYANI

Gazipaşa’nın Güneyköy Mahallesi merkez mevkiinde ikamet eden Süleyman Şahin, mayıs ayından bu yana içme suyu sıkıntısı çektiğini dile getirerek içinde bulunduğu duruma isyan etti.

 

Gazipaşa’nın Güneyköy Mahallesi merkez mevkiinde ikamet eden ilçemizin tanınmış esnaflarından Süleyman Şahin, yaşadığı içme suyu sıkıntısına isyan etti. Güneyköy Mahallesi eski ilkokulu yanında evi bulunduğunu söyleyen Şahin, mayıs ayından bu yana içme suyu sorunu yaşadığını belirtti. Kendisi gibi, Kazım Çağlayan ve Durmuş Üstün isimli komşularının da su sorunu yaşadığını söyleyen Şahin, yaşadıkları soruna isyan ederek yetkililerden yardım istedi.

 

“SU İHTİYACIMIZI TAŞIMA SU İLE KARŞILIYORUZ”

 

Son dört ayda, 3 defa evin içme suyuna su verildiğini iddia eden Şahin, su ihtiyacını taşıma su ile karşıladıklarını söyledi. Yaşanan sorun için, Gazipaşa ve Antalya’ya dilekçe verdiklerini söyleyen Şahin, “Güneyköy Mahallesi merkez mevkiinde eski ilkokulun yanında ikamet ediyorum. Mayıs ayından bu yana içme suyu sıkıntısı yaşıyoruz. Konu hakkında Antalya’ya kadar şikayet dilekçesi verdim. Son dört ayda 3 ya da 4 defa evimizin musluklarından su verildi. 4 aydır su yüzü görmüyoruz desem yalan olmaz. Su ihtiyacımızı taşıma su ile karşılıyoruz. Kazım Çağlayan ve Durmuş Üstün ismindeki komşularım da aynı şekilde su sorunu yaşıyoruz. Bizim yetkilerden tek isteğimiz; içme suyu sorunumuzu çözsünler” diyerek yetkililerden yardım istedi.