SEÇİM STARTI VERİLDİ

SİYASET 27.09.2021 12:52:02 0
SEÇİM STARTI VERİLDİ

Parlamenter sisteme geri dönerek başbakan olmayı hedefleyen Akşener, İYİ Partili kadınları harekete geçirdi. Akşener’i hedefine ulaştırma gayretinde olan İYİ Parti İl Kadın Politikaları Başkanı Aysel Damatoğlu ve İYİ Parti İlçe Kadın Politikaları Başkanı Meral Karabulut, 2023 seçimlerinin startını Gazipaşa’da verdi. 

 

İYİ Parti Antalya İl Kadın Politikaları Başkanı Aysel Damatoğlu, İYİ Parti Gazipaşa İlçe Kadın Politikaları Başkanı Meral Karabulut tarafından organize edilen sabah kahvaltısında Gazipaşalı İYİ Partili kadınlarla bir araya geldi. Selinus Sahili’nde bulunan Halk Büfe’de yapılan kahvaltı organizasyonunun ardından ilçede esnaf ziyareti yapan Damatoğlu ve İYİ Kadınlar, esnafların istek ve şikâyetlerini dinleyip, esnaflara Türk bayrağı dağıttı. Ardından parti binasına geçen Damatoğlu ve beraberindekiler, İYİ Partili yöneticiler ve meclis üyeleriyle buluştu. Burada partililere seslenen İYİ Parti Gazipaşa İlçe Kadın Politikaları Başkanı Meral Karabulut ve İYİ Parti Antalya İl Kadın Politikaları Başkanı Aysel Damatoğlu resmen seçim startı verdi. Karabulut ve Damatoğlu, İYİ Parti’yi iktidara getirmek için üyelere çalışın talimatı verdi.

 

“GENEL BAŞKANIMIZI BAŞBAKAN YAPMAK İSTİYORUZ”

 

İYİ Parti Gazipaşa İlçe Kadın Politikaları Başkanı Meral Karabulut, “Sevgili arkadaşlar, ailelerinizin ve sizlerin katılımları dolayısıyla hepinize teşekkür ederim. Yürüteceğimiz çalışmalara hepinizin katkıları olacaktır. Tek başımıza bir şey yapmak imkansız. Önümüzdeki seçimlerde partimizi iktidara getirmemiz ve parlamenter sisteme yeniden geçiş yapmamız için çalışmalarımıza hız vermemiz gerekiyor. Parlamenter sisteme geçişle birlikte Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Türkiye Cumhuriyeti’nin başbakanı yapmak istiyoruz. Öncelikle belirtmek isterim ki, genel başkanı kadın olan bir partiye mensup olmak, biz kadınlara büyük bir moral ve güç veriyor. İktidar hedefinde olan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e yapacağımız çalışmalarla destek vermemiz lazım. İYİ Partili kadınlar olarak bunu başaracağımızdan eminim. Biz kadınların, her alanda olduğu gibi siyasette de aktif olmamız gerekiyor. Bu kapsamda çalışmalarımıza şimdiden başlamamız gerekiyor” dedi.

 

“ANTALYA’DA OY ORANIMIZ YÜZDE 29”

 

Parti binasında partililere seslenen İYİ Parti Antalya İl Kadın Politikaları Başkanı Aysel Damatoğlu da, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i başbakan yapacaklarını dile getirdi. Yapılan anketlerde İYİ Parti’nin Antalya genelinde yüzde 29’luk bir oy oranına sahip olduğunu söyleyen Damatoğlu, Antalya’da artan oy ve üye oranının Akşener’i memnun ettiğini belirtti. Özellikle AK Parti’de bölünmelerin yaşandığını dile getiren Damatoğlu, yeni yapılan üyelerin çoğunlukla AK Partili vatandaşlardan oluştuğuna dikkat çekti. Akşener’in başbakanlık hedefinde olduğuna vurgu yapan Damatoğlu, “Gazipaşa’da düzenlediğimiz programda 80’e yakın kadın vardı. Geçmişte bu kadar sayıya ulaşamıyorduk. Ben bugün, geçmişle bugünün arasındaki farkı gördüm. İYİ Parti’ye karşı kadınlarımızın da büyük ilgisi var. Bu durum, Gazipaşa’da sizlerin gayretli çalışmasıyla oldu. Bundan dolayı hepinize çok teşekkür ederim” dedi.

  

 “GENEL BAŞKANIMIZI BAŞBAKAN YAPACAĞIZ”

 

Damatoğlu, “Geçen gün akşam bir TV programına katılan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, siyasi hedefini çok güzel ortaya koydu. Biz bu ülkeyi yönetmeye talibiz dedi. Cumhurbaşkanlığına aday değilim, başbakanlığa adayım dedi. Bizim de görevimiz, il ve ilçe teşkilatları olarak Türkiye’yi hep birlikte yönetmek. İnşallah Sayın Genel Başkanımızı bu ekiple birlikte başbakan yapacağız. Biz de bundan onur ve gurur duyarız” dedi.

 

“GENÇLERİN YURT SORUNU VAR”

 

Barınma ve yurt sorunu yaşayan üniversite öğrencilerinin vatandaşların öncelikli konuları arasında olduğunu belirten Damatoğlu, “Bugün Gazipaşa’da esnaflarımızı ve vatandaşları ziyaret ettik. Vatandaşların, anne ve babaların en büyük sorunu yurtlar. Üniversitede okuyan çocuklarımızın birçoğu barınma sorunu yaşıyor. Bu durum insanlarımızın tepkisini çekmiş. Bu sorunun bir an önce çözülmesi gerekiyor” şeklinde konuştu. 

 

Öte yandan, İYİ Parti Gazipaşa Kadın Politikaları Başkanı Meral Karabulut’un ev sahipliğinde yapılan programları, İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kalaycı ve İYİ Partili meclis üyeleri yakından takip etti.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27