POLİSTEN OKUL ÖNLERİNDE SIKI DENETİM

EĞİTİM 16.09.2021 12:46:41 0
POLİSTEN OKUL ÖNLERİNDE SIKI DENETİM

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, öğrencilerin giriş ve çıkış saatlerinde okul önlerinde araç parkına izin vermiyor.  Okul önlerinde oluşabilecek izdihamı önlemek için çalışan ekipler, araçlarını park eden velileri ve vatandaşları uyarıyor.

 

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, okulların açılmasıyla sorumluluk alanlarındaki okul çevrelerini sıkı denetim altına aldı. Öğrencilerin güvenli şekilde okullara gidip gelmesini sağlamak üzere okul önlerinde gerekli trafik düzenlemeleri ve kontrolleri gerçekleştiren ekipler, 2021-2022 eğitim öğretim yılı boyunca denetimlerini sürdürecek.

 

VELİLER UYARILIYOR

 

2021-2022 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte çocuklarını okula bırakmak ve çıkış saatlerinde almak isteyen veliler, okul önlerinde araç trafiğine neden olabiliyor. Okulların önlerinde araç izdihamının yaşanmaması ve güvenli çıkışın sağlanması için çalışan trafik ekipleri, okulların önüne araçlarını park eden velileri uyararak, araçlarını park alanına bırakmalarını istiyor.

 

ARAÇ PARKINA İZİN VERMEDİ

 

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Komiser Mehmet Çetinçelik, Cumhuriyet İlk/Ortaokulu önünde araç trafiği yaşanmaması için çalışma yaptı. Öğrencilerin giriş ve çıkış saatlerinde okul önünde trafiği kontrol eden Çetinçelik, okul önünde araç parkına izin vermedi. Öğlen arasının yaklaştığı saatlerde okul önüne gelerek araçlarını park eden velileri uyaran Çetinçelik, araçların park alanına çekilmesini istedi. Okul önünde oluşabilecek izdiham ve araç trafiği böylelikle önlenmiş oldu. Okul yönetimi de, Komiser Çetinçelik ve polis ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.