Tarih: 14.09.2021 12:12

ZEHİRE GEÇİT YOK

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa'da jandarma ekipleri tarafından 1 Ocak tarihinden buyana yapılan operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

 

Gazipaşa'da jandarma ekipleri, zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Jandarma tarafından ocak ayından bu yana yapılan operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk alanlarında halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması adına suç ve suçlularla etkin ve kararlı mücadelesini sürdürüyor. Yaptıkları başarılı operasyon ve denetimlerle zehir tacirlerine darbe vuran jandarma ekipleri, halkın güvenini kazanıyor.

 

2 BİN 500 KÖK HİNT KENEVİRİ ELE GEÇİRİLDİ

 

Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ocak ayından bu yana Hint keneviri ekenlere göz açtırmadı. Jandarma ekipleri, gerçekleştirdikleri başarılı operasyonlarla toplam 2 bin 500 kök Hint keneviri, 40 kilogram kubar esrar ele geçirdi. Jandarma, ayrıca bin 450 gram toz esrar, 100 gram reçine esrar yakaladı. Jandarma ekiplerince, 'Dünyanın en tehlikeli uyuşturucusu' olarak bilinen metamfetamin de ele geçirildi. Ekipler, ocak ayından buyana yapılan çalışmalarla 250 gram metamfetamin ele geçirdi.

 

3 BİN 950 ŞAHIS YAKALANDI

 

Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçak tabanca ve av tüfeği kullanımına da geçit vermedi. Jandarma tarafından yapılan çalışmalarda, 40 adet av tüfeği, 35 adet tabanca ve 10 adet kuru sıkı tabanca yakalandı. Jandarma ekipleri tarafından yapılan yol denetimleri ve operasyonlarla, hakkında yakalama kararı olan 3 bin 950 şahıs yakalandı, 550 bin şahıs ve 180 bin araç sorgulandı. Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçe halkının huzur ve güveni için kararlı ve etkin çalışmalarına devam edecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —