“HER ZAMAN ÇİFTÇİNİN YANINDAYIZ”

YEREL 14.09.2021 12:10:40 0
“HER ZAMAN ÇİFTÇİNİN YANINDAYIZ”

Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, kamuoyunda ziraat odasına yapılan eleştiriler hakkında açıklama yaptı. Gazipaşa Ziraat Odası’nın Gazipaşalı üreticilere en iyi hizmeti sunma gayretinde olduğunu dile getiren Çelik, tüm üreticileri odaya davet etti.

 

Gazipaşa Ziraat Odası’nın, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile iş birliği içinde çalışmalar yaptığına dikkat çeken Çelik, “Gazipaşa Ziraat Odası ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, iş birliği içinde çalışmalar yapıyor. Odamız ve Tarım ve Orman Bakanlığı eğitim yayım ve desteklemeleri hakkında gerek üretici ziyaretleri ile gerek sosyal medya hesaplarında, gerekse de toplu mesaj sistemiyle çiftçimiz her daim bilgilendirilerek farkındalık oluşturulmakta” dedi.

 

“ÜRETİCİYE DESTEKLERİMİZ DEVAM EDİYOR”

 

Gazipaşa Ziraat Odası’nın son yıllarda en yüksek üye kaydına ulaştığını belirten Çelik, “Odamız geçmiş dönemlere nazaran tarihinde en fazla kayıtlı çiftçi sayısına bu bilgilendirmeler ve ziyaretler ile ulaşmıştır. Bu yıl, pandemiye rağmen mazot ve gübre desteklememizden buzağı desteklemesine, arılı kovan desteğinden ipek böcekçiliğine, modern sera projelerimizden basınçlı sulama sistemleri projelerine desteklemelerimiz olmuştur. Tarım Bakanlığımızın teşvikleri üreticimize yapmış olduğumuz ziyaretler ile anlatılmış ve sonuç itibari ile tarımsal üretimimiz her yıl katlanarak artmıştır. Ayrıca, ilçemizde çiftçiliğe dönüş hızla artmaya devam etmektedir. Paylaştığımız üretim istatistikleri de çalışmalarımızın sonuçlarını net bir şekilde göstermektedir” dedi.

 

“ALIN TERİNİN NE DEMEK OLDUĞUNU İYİ BİLİRİZ”

 

Gazipaşalı üreticileri Gazipaşa Ziraat Odası’na davet eden Başkan Çelik, “Ben ziraat odası başkanı olarak üreticilerimizi odamızı ziyaret etmeye, kayıtlı üretici olmaya ve neticesinde bilinçli, bilgili çiftçi olmaya davet ediyorum. Odamızın ve İlçe Tarım ve Müdürlüğümüzün kapısı üretmek ve öğrenmek isteyen herkese açık. Devletimiz her zaman üretenin yanında. Çiftçimizin alın terini ve emeğini, bir çiftçi çocuğu ve çiftçi olarak ne demek olduğunu iyi bilirim. Mücadelemizi bu doğrultuda her anlamda veriyor vermeye de devam ediyoruz.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27