HİZMET SEVİNCİ

YEREL 12.09.2021 23:12:36 0
HİZMET SEVİNCİ

Gazipaşa’nın Göçük Mahallesi’nde yıllardır çözülmeyen sorunu Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çözdü. Göçük merkez mevkiinde evi bulunan Niyazi Güler isimli vatandaş, kışın aşırı yağışların olduğu dönemde evinin yakınında bulunan derede menfez köprü olmadığı için büyük zorluk yaşıyordu. Özellikle kış aylarında evine ulaşmak için fazladan yol kat edip evine gidebilen Güler’in sorununa el atan Göçük Mahalle Muhtarı Yakup Erdoğan, Gazipaşa Belediyesi’nden yardım istedi. Gelen talebe duyarsız kalmayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşın evine yakın konumda bulunan dereye kutu menfez koyarak yaşanan soruna çözüm buldu. Öte yandan, mahallenin içinden geçen derede yapılan çalışma, bölgede ikamet eden vatandaşları da rahatlattı. Özellikle Merkez mevkiinde ikamet eden ve Alaca mevkiinde bahçesi bulunan vatandaşlar, Alaca’ya ulaşmak için yaklaşık 10 km yol kat etmeleri gerekiyordu. Tamamlanan çalışma sonucunda vatandaşların bahçelerine ulaşımı da kolaylaştırdı. 

 

BAŞKAN GÜVEN KÖYLÜLERİ ZİYARET ETTİ

 

Çalışma esnasında mahalleyi ziyaret eden CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven, ekiplere kolay gelsin dileğinde bulunarak, vatandaşların taleplerini yerinde dinledi. Yapılan çalışmayla ilgili Göçük Mahallesi sakinlerine seçim vaadinde bulunduklarını söyleyen Güven, vatandaşlarımıza verilen sözün tutulmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Mahalle Muhtarı Yakup Erdoğan ise, “Yıllardır bir türlü ulaşımın sağlanamadığı bölgede sıkıntılarımız sona erdi. Özellikle bu bölgede kış aylarında ulaşım tamamen kopuyordu. Buradan geçen dere üzere belediye ekipleri tarafından kutu menfez konuldu. Yapılan çalışma sonucunda hem Niyazi Güler’in evine ulaşım sağlandı hem de vatandaşlarımızın bahçelerine giden bir yolu oldu” dedi.

 

MUHTARDAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

 

Yapılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür eden Muhtar Erdoğan, “Çalışma esnasında bizleri canı gönülden destekleyen ve çalışmayı yakından takip eden CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Sayın Ömer Güven'e, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ali Yılmaz'a, Belediye Başkan Yardımcıları Sayın Serkan Özkurt ve Ahmet Kalaycı'ya, Fen İşleri Müdürümüz Ülkü Genç’e mahallem ve şahsım adına ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

 

GÜLER’İN MENFEZ SEVİNCİ

 

Yaşadığı sıkıntının çözüme kavuşmasıyla birlikte kış aylarında evine rahat bir şekilde gidebileceğini söyleyen Niyazi Güler, “Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Burada yıllardır devam eden bir sorun vardı. Ama artık çözüldü. Bu işin yapılmasında emeği olan herkese çok teşekkür ederim” dedi.