VELİLER VE ÖĞRENCİLER ENDİŞELİ

GÜNCEL 12.09.2021 23:10:24 0
VELİLER VE ÖĞRENCİLER ENDİŞELİ

Gazipaşa’da, okul bahçesine yakın bir noktada yürütülen ve yeterince güvenlik önleminin alınmadığı iddia edilen inşaat çalışması, velilerin tepkisine neden oldu. Çocuklar okulun bahçesinde oynarken üzerlerine inşat malzemesi düşebileceği endişesini taşıyan veliler, konuyu belediyeye taşıdı.

 

Gazipaşa’da, Pazarcı Mahallesi’nde bulunan Ahmet Tuncer İlk ve Ortaokulu yanında devam eden inşaat, öğrencileri ve velileri endişelendiriyor. İnşaatta yeterince güvenlik önleminin alınmadığını söyleyen veliler, inşaatta gerekli önlemlerin alınması için inşaat hakkında belediyeye şikayette bulundu. Okul bahçesinin hemen dibinde devam eden inşaatta, yetkililerin güvenlik önlemlerini almadığı sürece inşaatın öğrenciler için risk oluşturduğunu ifade eden veliler, inşaat görevlilerine ve yetkililere 'önlem alın' diye seslendi. İnşaatın tamamlanan katlarında bulunan tahta, sunta, metal levha ve demir kalıpların, öğrenciler için tehlike oluşturduğuna dikkat çeken veliler, inşaatta güvenlik önlemlerinin alınmadığı sürece okulda öğrenim gören öğrencilerin risk altında olduğunu belirttiler. Veliler, çocuklar okulun bahçesinde oynarken üzerlerine inşat malzemesi düşebileceği endişesini taşıyor. 

 

Konuyla ilgili önlem alınması için belediyeye dilekçe yazan Zekeriya Toksöz isimli vatandaş, söz konusu inşaatın okul bahçesinin hemen dibinde yapıldığını ve gerekli önlemlerin alınmadığını iddia etti. İnşaatın öğrenciler için risk teşkil ettiğini dilekçesinde dile getiren Toksöz, devam eden inşatta güvenlik önlemlerinin sıklaştırılmasını talep etti. Toksöz’e geri dönüş yapan belediye ise, inşaat sahiplerinin uyarıldığını ve ihtarname çekildiğini belirtti.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27