BAŞARIYA PLAKETLİ KUTLAMA

EĞİTİM 7.09.2021 12:53:46 0
BAŞARIYA PLAKETLİ KUTLAMA

Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri Emine Beyza Çelik ve Fatma Asya Dolu’nun, Beden Eğitimi Öğretmeni Abdullah Gümüş rehberliğinde hazırladığı ‘Bir Çekirdek Bin Umut Yeşertir’ adlı TUBİTAK Projesi, Türkiye birincisi oldu. Büyük bir başarıya imza atan öğretmen ve öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödül verildi.

 

Cumhuriyet Ortaokulu bahçesinde düzenlenen törene, Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, Şube Müdürleri Mustafa Gül ile Muhsin Bozdağ, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, Şube Müdürleri Mustafa Gül ile Muhsin Bozdağ, hazırladıkları TUBİTAK projesi ile Türkiye birincisi olan öğrenciler Emine Beyza Çelik ve Fatma Asya Dolu ile öğretmen Abdullah Gümüş’e plaket verdi.

 

ON İKİ BİN PROJE İÇİNDEN BİRİNCİ OLDULAR

 

Tören sonrası bir konuşma yapan Müdür Kocagöz,”İlçemiz okullarından Cumhuriyet Ortaokulu başarılarına bir yenisini daha ekledi. Cumhuriyet Ortaokulu TÜBİTAK 2204-B yarışmaları kapsamında 2018 yılında Türkiye ikinciliği, 2019 yılında Türkiye birinciliğinden sonra 2021 yılında da Türkiye birincisi olmuştur. On iki bin proje içerisinden Türkiye birincisi olmak Gazipaşa adına son derece gurur vericidir. Cumhuriyet Okulu öğrencilerinden Emine Beyza Çelik ve Fatma Asya Dolu hazırlamış oldukları ‘Bir Çekirdek Bin Umut Yeşertir’ adlı proje ile okul öğretmenlerinden Abdullah Gümüş rehberliğinde büyük bir başarıya imza atmışlardır. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Ayrıca projeye katkı sunan tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, gelenek haline gelen Cumhuriyet Ortaokulu’nun başarılarının katlanarak devam etmesini temenni ederiz” dedi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27