UYUŞTURUCU TACİRLERİ TUTUKLANDI

ASAYİŞ 4.09.2021 00:53:34 0
UYUŞTURUCU TACİRLERİ TUTUKLANDI

Güney Mahallesi’nde durdurulan yolcu otobüsünde sırt çantasına gizlenmiş 1 buçuk kilogram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

 

Gazipaşa’da jandarma ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Ekipler, uyuşturucu maddeleri doğu illerinden Antalya ve diğer batı illerine taşınmak isteyen uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor. Antalya’nın giriş kapısı olarak bilinen Güney Jandarma Komutanlığı’nın arama noktasında görevlerini icra eden Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Güney Jandarma Karakol Komutanlığı personeli ile Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Güney Mahallesi kontrol noktasında dün gece bir yolcu otobüsünü durdurdu. Doğu illerinden geldiği öğrenilen yolcu otobüsünde arama yapan ekipler, şüpheli hareketlerde bulunan H.D. (32) ve E.Ö. (49) isimli 2 kişiyi otobüsten indirdi.

 

İKİSİ DE TUTUKLANDI

 

Yapılan kontrollerde şahıslara ait olduğu öğrenilen sırt çantasında arama yapan ekipler, çantada 1 buçuk kilogram esrar ele geçirdi. İşlemeleri yapılmak üzere karakola götürülen H.D. ve E.Ö., karakolda alınan ifadelerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Şahıslar sağlık kontrolünün ardından Gazipaşa Adliyesi’ne getirildi. Dün öğle saatlerinde hakim karşısına çıkan H.D. ve E.Ö., Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçundan tutuklanarak, Alanya Mahmutlar Açık ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27