MERAL BAŞKAN İYİ PARTİLİ KADINLARLA TANIŞTI

SİYASET 3.09.2021 14:22:26 0
MERAL BAŞKAN İYİ PARTİLİ KADINLARLA TANIŞTI

Gazipaşa’da, temmuz ayı ortasında İYİ Parti Gazipaşa İlçe Kadın Politikaları Başkanlığı görevine başlayan Meral Karabulut, Gazipaşa’da İYİ Parti’ye gönül veren partiye üye kadınlarla bir araya geldi. Yapılan organizasyona ise çok sayıda kadın katıldı. Parti binasında dün saat 17.00’de düzenlenen 'Beş çayı' organizasyonunda İYİ Partili kadınlarla tanışma ve kaynaşma fırsatı bulan Karabulut, kadınlara önemli mesajlar verdi. Toplantıda yapılan ikramların ardından kadınlara seslenen İYİ Parti Gazipaşa İlçe Kadın Politikaları Başkanı Meral Karabulut, İYİ Parti’nin Türkiye’de birleştirici bir güç olduğuna dikkat çekti. Genel başkanı kadın olan bir partiye mensup olmaktan gurur duyduklarını söyleyen Başkan Karabulut, kadınların her alanda olduğu gibi siyasette de aktif olması gerektiğine dikkat çekti.

 

İYİ Parti’nin Türkiye genelinde olduğu gibi Gazipaşa’da çok sayıda üyesi olduğuna değinen Karabulut, “İYİ Parti kurulduğu günden buyana ülkemizde birleştirici bir güç olma yolunda ilerliyor. Öncelikle belirtmek isterim ki, genel başkanı kadın olan bir partiye mensup olmak, biz kadınlara büyük bir moral ve güç veriyor. Kısaca Meral Akşener önderliğindeki İYİ Parti’ye mensup olmak bize gurur yaşatıyor. Genel başkanımızın siyasetteki başarıları da bize ilham veriyor. Biz kadınların, her alanda olduğu gibi siyasette de aktif olmamız gerekiyor. Parti içinde ve sahada yapacağımız çalışmalarla partimizi daha ileri taşımamız gerekiyor. Hepimizin partimiz için elini taşın altına koyması gerekiyor. İktidar hedefinde olan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e yapacağımız çalışmalarla destek vermemiz lazım. İYİ Partili kadınlar olarak bunu başaracağımızdan eminim. Ben, partimize gönül vermiş üye kadınlarımızla tanışıp kaynaşma programına katılan siz değerli üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Öte yandan İYİ Partili kadınları, İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz ve ilçe yönetimi yalnız bırakmadı. Organizasyona katılan Başkan Yılmaz, İYİ Parti’de kadınların kilit öneme sahip olduğunu belirterek, İYİ Partili kadınların çalışmalarında başarı diledi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27