Tarih: 03.09.2021 01:57

OKUL SERVİS FİYATI TARİFELERİ BELLİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da, 2021-2022 yılları eğitim öğretim döneminde okul, özel okul ve özel servis taşımacılığı yapacak okul taşıtlarının fiyat tarifeleri belli oldu.

 

Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Şahin, Antalya Ulaşım Planlama Raylı Sistem Daire Başkanlığı (UKOME) tarafından belirlenen okul servis araçları fiyat tarifeleri hakkında açıklama yaptı. 2021-2022 yılları eğitim öğretim döneminde Gazipaşa’da uygulanacak okul servis araçları fiyat tarifeleriyle ilgili bilgi veren Başkan Şahin, servis şoförlerinin belirlenen fiyat tarifelerinin dışına çıkmamalarını istedi. Başkan Şahin, “2021-2022 yılları eğitim öğretim dönemi Antalya Ulaşım Planlama Raylı Sistem Daire Başkanlığı(UKOME) tarafından alınmış olan servis araçları fiyat tarifesi ve uygulaması resmi okul servisi araçları her ay için;  0-3 Km arası 240 TL,  3-6 Km arası 245 TL, 6-10 km arası 265 TL, 10-15 Km arası 270 TL'dir” dedi.

 

“ÖZEL OKUL VE ÖZEL SERVİSLER DAHA PAHALI”

 

Gazipaşa’da, resmi okul ihaleleri için gerekli şartları taşıyan servis aracı işletmecisi olan esnafların ihalelerini almaya hak kazandığını söyleyen Başkan Şahin, “Özel okul ve özel servisler için2021-2022 yılları eğitim öğretim dönemi için UKOME tarafından alınmış olan servis araçları fiyat tarifesi ise her ay için;  0-3 Km arası 305 TL, 3-6 Km arası 310, 6-10 km arası 325 TL, 10-15 Km arası 345 TL; olarak karar alınmış olup, ilçemizde servis aracı işletmeciliği yapan esnaflarımızın bu şartlara ve koşullara uyarak servislerini yapabilecekleri tüm esnaflarımıza duyurulur” şeklinde konuştu.

 

ÖĞRENCİLERE VE ÖĞRETMENLERE BAŞARI DİLEDİ

 

Pandemi nedeniyle uzun bir aradan sonra okulların 6 Eylül tarihinde yeniden yüz yüze eğitime başlayacağını hatırlatan Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Şahin, öğrencilere ve öğretmenlere yeni dönem başarı diledi. Salgının birçok alanda olduğu gibi eğitimi de etkilediğini dile getiren Başkan Şahin, “Uzun bir aranın ardından yüz yüze eğitim yeninden başlıyor. İnşallah okullarımız salgından dolayı bir daha kapanmaz. Ancak salgın henüz bitmedi. Öğrencilerimiz yeni dönemde okullarında sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat etsin. Ben, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yeni dönem için başarı ve sağlıklı bir yıl diliyorum” değerlendirmesinde bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —