BELEDİYE ÇALIŞANLARINA PROMOSYON MÜJDESİ

GÜNCEL 3.09.2021 01:55:34 0
BELEDİYE ÇALIŞANLARINA PROMOSYON MÜJDESİ

Gazipaşa Belediye personelinin maaş ödemeleriyle ilgili yapılan promosyon ihalesinde en yüksek teklifi veren Vakıfbank Gazipaşa Şubesi ile Belediye arasında düzenlenen “Kurum Maaş Ödemeleri” protokolü dün imzalandı. Geçtiğimiz günlerde kurum maaşlarının ödenmesi için bankalar arasında Gazipaşa Belediyesi toplantı salonunda açık ihale yapıldı. Türkiye Vakıflar Bankası TAO, Türkiye İş Bankası AŞ, Türkiye Halkbankası AŞ, Yapı ve Kredisi Bankası AŞ ,T.C Ziraat Bankası AŞ, Denizbank AŞ’in katıldığı ihalede en yüksek promosyonu veren Vakıfbank’la protokol yapılması kararı alındı.

 

Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Vakıfbank Gazipaşa Şube Müdürü İsmail Küçükbayır’ın imzaladığı protokole göre, belediyede çalışan kadrolu işçi ve memurlar üç yıl boyunca maaşlarını Vakıfbank’tan alacaklar. Vakıfbank Gazipaşa şubesinin teklifine göre, memur ve kadrolu işçilerin 6000 TL, Gazipaşa Belediyesi’ne bağlı Selinus Limited şirketinde çalışan işçilerinin ise 3550 TL promosyon alacağı sözleşmeyle, toplamda 1 milyon 347 bin 800 TL çalışanların hesabına yatırılacak.

 

“GAZİPAŞA BELEDİYESİ OLARAK, EMEKÇİLERİMİZİN

HAKLARINI İYİLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ”

 

Toplam 3 yıllık bir süreyi kapsayan protokolün belediye personeline hayırlı olmasını dileyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Yapmış olduğumuz promosyon ihalesi sonucunda, Vakıfbank Gazipaşa Şubesi ile belediyemiz arasında 3 yıllık maaş promosyonu sözleşmesi imzaladık. Toplamda, 1 milyon 347 bin 800 TL'yi Eylül ayı içerisinde çalışanlarımızın hesaplarına yatıracağız. Kurumum adına heyecanlı, personelim adına mutluyum. Vakıfbank Gazipaşa Şube Müdürü İsmail Küçükbayır’a ve ihaleye katılan bütün banka yetkililerimize çok teşekkür ediyorum. Tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı olsun. Gazipaşa Belediyesi olarak, emekçilerimizin haklarını iyileştirmeye devam ediyoruz” İfadesini kullandı.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27