KONYALI ÖZBEKLER TEMİZ ÇIKTI

GÜNCEL 2.09.2021 13:04:00 0
KONYALI ÖZBEKLER TEMİZ ÇIKTI

Gazipaşa’da, geçtiğimiz ay hijyenik ürünler satmadığı yönde şikayet edilen Konyalı Özbekler Restorant’tan alınan numunelerin analiz sonuçları belli oldu. Antalya İl Gıda Kontrol Laboratuvarında yapılan analize göre, işletmenin ürünleri Türk Gıda Kodeksine uygun çıktı.

 

Gazipaşa’da, Yıldıray Sorguç ve Mitat Sorguç tarafından işletilen Konyalı Özbekler Restorant’ın vatandaşlara sağlıklı ve hijyenik bir ortamda hizmet verdiği bir kez daha kanıtlandı. Geçtiğimiz ay içerisinde hijyenik ürünler satmadığı yönde şikayet edilen Konyalı Özbekler Restoran, 17 Ağustos 2021 tarihinde Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından denetlendi. İş yerinde yapılan denetimlerin ardından, vatandaşlara servis edilen ürünlerden numune alındı. Antalya İl Gıda Kontrol Laboratuvarında yapılan analiz sonuçları Türk Gıda Kodeksine uygun çıktı. İş yerinde yapılan denetimlerde ve alınan numunelerde insan sağlığına zarar verecek olumuz bir durumla karşılaşılmadı.

 

“HİJYENİK KURALLAR ALTINDA ÇALIŞIYORUZ”

 

Gazipaşa halkına, temiz, sağlıklı ve hijyenik bir ortamda hizmet vermekten mutluluk duyduklarını dile getiren Yıldıray Sorguç ve Mitat Sorguç, “Son günlerde Konyalı Özbekler Restorant isminde çalıştırmış olduğumuz mekânımızda ürettiğimiz ürünler hakkında şikayetler olmuştur. Biz de, her zaman dediğimiz gibi en hijyenik kurallar altında çalıştığımızı belirtmiştik.Şimdi ise iş yerimizin sağlıklı ve hijyenik bir ortamda hizmet verdiğini belgeledik. Bizi şikâyet edenlere diyecek kelime bulamıyoruz. Ama siz kıymetli müşterilerimizin sağlığı için hijyen kuralları çerçevesinde çalıştığımızı belirtmek isteriz. Şimdiden siz değerli müşterilerimize teşekkür ediyorum. Restorantımız hakkında şikayette bulunanları da Allah'a havale ediyoruz” ifadelerini kullandılar.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27