GÜNDES ÖĞRENCİLERİ BEKLİYOR

EĞİTİM 1.09.2021 13:44:59 0
GÜNDES ÖĞRENCİLERİ BEKLİYOR

Gazipaşalı Üniversitelileri Destekleme Derneği (GÜNDES) Başkanı Yusuf Kileci, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih sonuçlarının açıklanmanın ardından, Gazipaşalı üniversite öğrencilerine GÜNDES tarafından verilecek burs başvurularının başladığını hatırlattı.

 

GÜNDES’İN kurulduğu günden bu yana Gazipaşalı üniversiteli öğrencilerin yanında olduğunu söyleyen GÜNDES Başkanı Kileci, “Milyonlarca öğrencimin merakla beklediği YKS sonuçları açıklandı.  Bununla beraber, derneğimiz tarafından Gazipaşalı üniversiteli öğrencilerimize vereceğimiz bursların başvurusu da devam ediyor. 4 yıllık bir eğitim programına kaydolan Gazipaşa’nın çocukları GÜNDES'ten eğitim bursu isteyebilir. Kaydını yaptıran altın çocuklarımız, bursunu da kazanarak okuluna gidecek. Bütün Gazipaşa çocuklarını kucaklayan ve hepsine eşit mesafede bulunan GÜNDES; çocuklarımızı sahiplenmekte, eğitimlerini bu yıl aylık 550 TL bursla desteklemektedir” dedi.

 

“9 YENİ ALTIN ÇOCUK ARIYORUZ”

 

Bugüne kadar 11 öğrenciye burs sağladıklarını dile getiren Kileci, bu yıl 9 öğrenciye daha burs sağlama hedefinde olduklarını söyledi. Kileci, “GÜNDES ayrıca, çocuklarımızın daha çok bilgi, beceri ve donanımla geleceğe daha iyi hazırlanması için de eğitim koçlarıyla özel destek vermektedir. Bugüne kadar 11 altın çocuğumuzu destekledik. Yeterli sayıda uygun öğrencimizin çıkması halinde bu yıl 9 yeni öğrencimize daha destek vermek istiyoruz. 9 yeni altın çocuk arıyoruz. Gazipaşa, el ele vererek çocuklarını sahiplenmekle, onları desteklemek için dayanışma göstermekte, iyiliklerde buluşmakta ve kocaman bir aileye dönüşmektedir. GÜNDES ailesi olarak biliyoruz ki, onlar bizim çocuklarımız,  bizim geleceğimizdir.  Burs başvurularını sadece öğrencinin kendisi yapabilir ve 0554 562 57 47 nolu telefonu aramaları yeterlidir” şeklinde konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27