İNŞAAT HIZLI BAŞLADI

EĞİTİM 26.08.2021 11:52:27 0
İNŞAAT HIZLI BAŞLADI


Gazipaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) bahçesine yapılan spor salonu yükselmeye başladı. İlçede 100 kişilik kapalı spor salonunun tamamlanması için çalışmalar hızlandırıldı. AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan’ın girişimleri sonucunda, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesine inşa edilecek spor salonunun yer teslimi Haziran ayında yapılmıştı. İhaleyi alan Alanyalı firma, hızlı bir şekilde çalışmalara başladı. Okul bahçesinde yapımı hızla süren spor salonu tamamlandığı zaman ilçedeki gençler ve çocuklar için spor yapabilecekleri bir alan daha olacak.

 

100 KİŞİLİK OLACAK

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından daha önce Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesine yapılan kapalı spor salonunun ardından, ikinci spor salonunun yapımı Gazipaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde devam ediyor.100 kişilik spor kompleksinin birinci katının kaba inşaatı bitmek üzere. Spor kompleksinde çalışmalar tamamlandığı zaman ince işçiliğine geçilecek. 180 günde bitirilmesi gereken spor kompleksi tamamlandığında spor müsabakalarına ve spor yapmak isteyenlere hizmet verecek.

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesine yapılan 100 kişilik spor salonunda 2 soyunma odası, 1 engelli soyunma odası, 1 çalıştırıcı odası, 1 idari ofis, bay-bayan-engelli wc, teknik oda, basketbol sahası ve katlanır potalı voleybol sahasının yer alacak.