BELEDİYEDEN OKULLARA BAKIM

EĞİTİM 26.08.2021 11:30:45 0
BELEDİYEDEN OKULLARA BAKIM


Gazipaşa’da 2021-2022 eğitim öğretim yılı 6 Eylül pazartesi günü başlayacak. Gazipaşa Belediyesi, yeni dönemin başlamasına kısa bir süre kala ihtiyaç olan okullarda hummalı çalışma başlattı. Bir yandan okul bahçelerindeki ağaçları budayan belediye ekipleri, diğer yandan okulların bakım ve onarımına devam ediyor.

 

DÖKÜLEN SIVALARIN BAKIMI YAPILDI

Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Atatürk İlkokulu’nun duvarı 10 gün içerisinde inşa edildi. Gazipaşa Fen Lisesi’nin çatısından dökülen sıvaların bakım ve tadilatı kısa sürede tamamladı. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, eğitim-öğretimin çok önemli olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Yılmaz, “Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde; Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Atatürk İlkokulu’nun duvarını 10 gün içerisinde inşa ederken, Fen Lisesi’nin çatısından dökülen sıvaların bakımlarını ve tadilatını kısa sürede tamamladı.

 

“HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN”

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz; Gazi Mustafa Kemal, Akalan, Aydıncık, Asarcık, Karalar, Burhan ve Çalıpınar İlkokullarının bahçelerinde ağaç budaması ve yabancı ot temizliği yaptı. Çocuklarımızın sağlıklı bir eğitim yılı geçirmeleri için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Her şey, aydınlık geleceğimizin teminatı çocuklarımız için” şeklinde konuştu.