EĞİTİM ÇALIŞTAYI

EĞİTİM 24.08.2021 09:30:57 0
EĞİTİM ÇALIŞTAYI

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği Ölçme ve Değerlendirme Süreçlerinin Kalite Yönetimi Sistemi ve Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi Açısından Değerlendirme Çalıştay’ı Gazipaşa’da başladı.

 

Gazipaşa Öğretmenevi’nde düzenlenen çalıştay 5 gün boyunca devam edecek. Ölçme ve Değerlendirme Süreçlerinin Kalite Yönetimi Sistemi ve Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi Açısından Değerlendirme Çalıştay’ına; Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Osman Nuri Kalyoncu, Şube Müdürü Ali Osman Güneş, Şube Müdürü Mehmet Kılınç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhsin Bozdağ, Gazipaşa Öğretmenevi Müdürü Ahmet Özgörü ve öğretmenler katıldı. Ölçme ve Değerlendirme Süreçlerinin Kalite Yönetimi Sistemi ve Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi Açısından Değerlendirme Çalıştay’ı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı.

 

“KENDİNİZİ EVİNİZDE HİSSEDECEKSİNİZ”

 

Açılış konuşmasını yapan Gazipaşa Öğretmenevi Müdürü Ahmet Özgörü, “Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği Ölçme ve Değerlendirme Süreçlerinin Kalite Yönetimi Sistemi ve Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi Açısından Değerlendirme Çalıştay’ına hoş geldiniz. 27 Ağustos Cuma gününe kadar sürecek çalıştayımızda sizleri Gazipaşa Öğretmenevi olarak ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Siz katılımcılarımızın Antalya’nın en uzak ilçesine gelirken zorlandığınızı tahmin edebiliyorum. Umut ediyorum ki, Gazipaşa’da geçireceğiniz bu dönemde edineceğiniz güzel deneyimler ve keyifli çalıştay ortamından sonra Gazipaşa’dan ayrılırken güzel anılar biriktireceksiniz. Gazipaşa Öğretmenevi olarak bütün katılımcıların kendilerini evlerinde hissedecekleri bir ortam sunma gayretinde olcağız. Zaman ve mesafe gözetmeksizin çalıştayımıza katılarak burada bizlere katkı sunan başta Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“TROPİKAL MEYVELERİN CENNETİNE HOŞ GELDİNİZ”

 

Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhsin Bozdağ, “Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzün, Ölçme ve Değerlendirme Süreçlerinin Kalite Yönetimi Sistemi ve Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi açısından değerlendirilmesiyle ilgili çalışmaların Gazipaşa’da yapılmasından büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Sınavların tasnifi, optik okuma, sınavların çeşitliliği, sınav süreçlerinin yeniliklere, gelişmelere ve bilimsel doğrulara güncellenmesi kaçınılmazdır. Bu konuda emeği geçen siz çalıştay ekibine çok teşekkür ediyorum. Tropikal meyvelerin cenneti olan Gazipaşa’mıza hoş geldiniz” diye konuştu.

 

“DAİREMİZİN GELECEĞİNE YÖN VERECEĞİZ”

 

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Şube Müdürü Ali Osman Güneş, “Büyük bir aile olan Ölçme, Değerlendirme ve Yerleştirme Hizmetleri Daire Başkanlığının çalışmalarını değerlendirmek ve bu çalışmalarda ailemizi nasıl daha ileriye taşıyabiliriz, bunu konuşup, tartışmak için toplandık. 5 günlük süreçte dairemizin geleceğine yön vereceğiz ve çalışmalarımızı ona göre düzenlemeye çalışcağız” şeklinde konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27