KIRSALDA ASFALT SEFERBERLİĞİ

YEREL 20.08.2021 09:44:19 0
KIRSALDA ASFALT SEFERBERLİĞİ

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Sorumlusu İsa Akdemir Sugözü grup yolunda devam eden yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını yerinde denetledi.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Muhittin Böcek’in planlı, kurallı ve kimlikli bir kent hedefi doğrultusunda, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların daha konforlu bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları için sorumluluk alanında bulunan yollarda çalışma yapıyor. Gazipaşa’da çalışmalarını sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri yollarda bakım-onarım ve asfalt çalışması yapıyor.  Sugözü grup yolunda devam eden yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını yapan ekipleri ziyaret eden Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Sorumlusu İsa Akdemir, ekiplerden devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

BÖCEK’E TEŞEKKÜR ETTİ

 

Sugözü grup yolunda devam eden çalışmalar kapsamında bölgeye 20 kilometrelik yol yapılacağını söyleyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Sorumlusu İsa Akdemir ile birlikte Sugözü grup yolunda devam eden yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını inceledik. Program kapsamında, bölgenin ulaşımını rahatlatacak 20 km yol yapılıyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek ve ekibine, özverili çalışmaları için teşekkür ederim. Kırsaldan merkeze, geniş ve asfaltlı yollarımız şimdiden Gazipaşa’mıza hayırlı olsun” dedi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27