Tarih: 19.08.2021 09:37

SÖNMEZ’DEN AŞI ÇAĞRISI

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, ülke genelinde olduğu gibi Gazipaşa’da hızla yayılan koronavirüs vakalarına karşı vatandaşları ve esnafları aşı olmaya davet etti. Salgından kurtulmak için aşıyla birlikte bağışıklık kazanılması gerektiğine dikkat çeken Sönmez, aşı olmayan ve ikinci doz aşı sırası gelen herkese aşı olun uyarısında bulundu. Salgının, toplumsal sağılığı ve ekonomiyi tehdit ettiğine vurgu yapan Başkan Sönmez, artan vakaların; salgın nedeniyle iş yerleri kapanan esnafları, pandemi yasaklarını ve okullarına gidemeyen öğrencileri hatırlattığına dikkat çekti.

 

“AŞIMIZI OLMAYA ÖZEN GÖSTERELİM”

 

Salgına karşı bağışıklık kazanmada en etkili yolun aşı olmaktan geçtiğini sözlerine ekleyen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, insanların kalabalık ortamlarda daha dikkatli olmasını istedi. Vatandaşların sosyal mesafe, maske ve hijyene dikkat etmesi gerektiğine dikkat çeken Sönmez, “Hızla yayılan koronavirüs vakalarına karşı herkesin aşı olması gerekiyor. Salgın karşısında bağışıklık kazanmak için aşıdan başka çaremiz yok. Salgının yayılma hızını azaltmamız için, aşı olmayan ve aşı sırası gelen herkesi aşı olmaya davet ediyorum. Bu zamana kadar verdiğimiz emekleri heba etmemek için aşımızı olmaya özen gösterelim” dedi.

 

“KURALLARA DİKKAT EDELİM”

 

Gazipaşa’da vaka ve ölüm sayılarında artış yaşandığını söyleyen Başkan Sönmez, “İş yerlerinde, marketlerde, toplu organizasyonlarda, kısaca kalabalık ortamlarda sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat edelim. Geçen yıl ve bu yılın ilk yarısında yaşadığımız, pandemi yasaklarını yeniden yaşamamak için aşı olmaya ve tedbirlere uymaya özen gösterelim” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —