SERHAT POLİSİN MUTLU GÜNÜ

YEREL 19.08.2021 09:31:42 0
SERHAT POLİSİN MUTLU GÜNÜ

Gazipaşa’da, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Büro Amirliği’ne görev yapan Polis Memuru Serhat Kütük, Ferdane Güven’le dünyaevine girdi.

 

Dursun-Hilmi Güven çiftinin kızları Ferdane Güven ile Zuhal-Mustafa Kütük çiftinin oğulları Serhat Kütük salı günü akşam İskele Spor Tesisleri’nde (Kavaklık) yapılan görkemli düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi. Güven ve Kütük ailesini mutlu günlerinde dost ve akrabaları yalnız bırakmadı. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde, siyasi parti ilçe başkanları, Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ökkeş Yılmaz, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Şahin, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, Gazipaşa Manşet Gazetesi imtiyaz sahipleri Selçuk Öztürk ve Geylani Topaloğlu, kurum amirleri, emniyet personeli ve çok sayıda davetli yerini aldı.

 

Müzik eşliğinde sahneye gelen genç çiftin nikahı burada kıyıldı. Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Büro Amiri Mehmet Çetin Çelik, kıyılan nikahın ardından Serhat ve Ferdane’nin kollarına kelepçe takarak ömür boyu ayrılmamaları dileğinde bulundu. Nikahın ardından sahneye çıkan genç çiftin Zeybek oyunu davetliler tarafından büyük beğeni topladı. Düğünde devam eden eğlencenin ardından düğün pastası kesildi. Takı törenin ardından devam eden düğünde davetlilerle birlikte eğlenen genç çiftin mutluluğu gözlerinde okundu.