HALKTAN ASFALT TALEBİ

YEREL 17.08.2021 13:13:46 0
HALKTAN ASFALT TALEBİ


Aydıncık Mahallesi sakinleri, kötü durumda olan mahalle yollarında bakım-onarım ve asfalt çalışması yapılmasını talep ediyor. Halktan gelen talepleri takip ettiklerini dile getiren Başkan Yılmaz ise, bölgede çalışmaların yakın zamanda başlayacağı müjdesini verdi. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kaş'tan Gazipaşa'ya tüm kırsal yollarda bakım-onarım çalışmasına devam ederken, Gazipaşa Belediyesi de ilçenin farklı noktalarında yol çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, planları dahilinde çalışmalarına devam ederken, halk da bozuk olan yolların yapılması için Gazipaşa ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı çalışmaları bekliyor. Aydıncık Mahallesi sakinleri de mahallelerinde bulunan bozuk yolların yapılacağı günü iple çekiyor.  

 

YOLLAR KULLANILAMAYACAK KADAR KÖTÜ

Aydıncık Mahallesi ve Gazipaşa Havalimanı çevresindeki yolları her gün kullanmak zorunda kalan bölge halkı, kullanılamayacak kadar kötü durumda olan yollarda bakım-onarım ve asfalt çalışması yapılmasını talep ediyor. Yolların bazı bölümlerini köstebek yuvasına benzeten halk, bazı noktaların ise yazın tozdan, kışın ise çamurdan dolayı vatandaşları rahatsız ettiğini belirtiyor. Bozuk olan yolların bir an önce elden geçmesini isteyen mahalle sakinleri, Gazipaşa ve Büyükşehir Belediyesi’nin başlatacağı çalışmaları bekliyor. 

 

ASFALT HAZIRLIĞI BAŞLADI

2021 yılı asfalt sezonu kapsamında, plan dahilindeki birçok mahallede, yaklaşık 60 kilometre asfalt dökümü için hazırlık çalışmasının başladığını dile getiren Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, sıcak ve sathi asfalt öncesi, birçok mahallede büz koyma ve yol düzenleme çalışmalarını sürdürdüğünü dile getirdi. Sarıağaç ve Kahyalar’da başlayan çalışmaların Çalıpınar ve Aydıncık mahallelerinde de süreceğini söyleyen Yılmaz, çalışmaların; Beyrebucak, Çobanlar, Akoluk, Hasdere, Korubaşı, Küçüklü, İnceğiz, Ekmel ve Cumhuriyet mahallelerinde devam edeceğini ifade etti.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27