EKİPLERİ HAREKETE GEÇİRDİ

YEREL 16.08.2021 13:22:31 0
EKİPLERİ HAREKETE GEÇİRDİ


Gazipaşa’nın Beyobası Mahallesi’nde ikamet eden 71 yaşındaki M.F.Y., serinlemek için girdiği denizde kayboldu. Uzun süre haber alınamayan yaşlı adam için Sahil Güvenlik ve jandarma ekipleri harekete geçti. Saatler sonra kıyıya yakın bir noktada ekipler tarafından fark edilen M.F.Y., kıyıya çıkartıldı. 

 

Olay, dün saat akşam saatlerinde Gazipaşa’nın Kahyalar Sahili’nde meydana geldi. Beyobası Mahallesi’nde ikamet eden 71 yaşındaki M.F.Y., tek başına gittiği sahilde serinlemek için denize girdi. En son saat 19.00 sıralarında can yeleği ile denizde yüzerken görülen yaşlı adamın eşyalarını kumların üzerinde gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Alınan ihbarın ardından bölgeye Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ve Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri sevk edildi. 

 

İhbar üzerine olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri, Kahyalar Sahili ve Kızılin mevkiinde yaşlı adamı aradı. Akşam saat 23.00 sıralarında kıyıya yakın bir noktada ekipler tarafından fark edilen M.F.Y., Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı’na ait bota alınarak kıyıya çıkarıldı. Bilinci yerinde olan ve hayati tehlikesi bulunmayan M.F.Y., ekiplerin ambulans isteğini de geri çevirdi. Yaşlı adam ekipler tarafından yakınlarına teslim edildi.