Tarih: 13.08.2021 09:26

LİG MAÇLARI BİZİM ARENA'DA

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig'de 2021-2022 sezonu, bugün oynanacak Beşiktaş - Çaykur Rizespor ile başlayacak. Gazipaşa'da ligin heyacanı ise Bizim Arena Maç Yayınları ve Okey Salonunda yaşanacak. Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi altında müşterilerine hizmet veren Bizim Arena Maç Yayınları ve Okey Salonu işletmecisi Hüseyin Güneş, yeni sezonda da ilçe halkına maç izleme imkanı sunacağını belirterek, Gazipaşalıları işletmesine davet etti.

                                                                    

MAÇLAR AÇIK ALANDA İZLENECEK

 

Süper Lig maçlarını açık havada izlettireceğini dile getiren Güneş, 'Süper Lig'de yeni sezon heyecanı cuma günü akşam (Bugün) başlayacak. 20.30'da başlayacak maçı, Bizim Arena Maç Yayınları ve Okey Salonunda izleyebileceksiniz. Yeni sezonda da tüm müşterilerimizin hizmetindeyiz. Uygun fiyatlarla sporseverlerin emrindeyiz. Ayrıca yıllık abone olan müşterilerimize de indirim fırsatı sunuyoruz' dedi.

 

AŞI OLMAYAN MAÇ İZLEMEYE ALINMAYACAK

 

Yeni sezon için yeni kararlar aldığını dile getiren Güneş, 'Maçlarımız, havaların el verdiği sürece açık alanda yayınlanacak. Sosyal mesafe kuralına uyarak koronavirüs tedbirlerine en iyi şekilde uyulacak. Ayrıca aşı olmayanlar maç izlemeye ve oyun oynamaya alınmayacak. İnsanlarımızın önce kendi sağlığına sonra da çevresindekilerin sağlığına önem vermesi için aşı olmayanları işlememize almamaya karar verdim. Kurallara uyarak, sağlıklı bir ortamda maç izlemek isteyen Gazipaşalıları Bizim Arena Maç Yayınları ve Okey Salonuna davet ediyorum' şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —