Tarih: 11.08.2021 16:05

GÜVEN’DEN SÖZEN’E DESTEK

Facebook Twitter Linked-in


Manavgat Belediye Başkanı Sözen hakkında karalama kampanyaları başlatıldığını söyleyen Güven,” Belediye Başkanımız Sözen,  yangının olduğu dönemde sahada olmayan Ak trollerin saldırısına maruz kaldı. Cansiperane yangınla mücadele eden başkanımızın her zaman yanındayız “dedi.
MANAVGAT’TA 28 Temmuz’da başlayan yangın felaketinde can ve mal kayıpları yaşandı, binlerce hektarlık ormanlık alan ve doğal yaşamdaki birçok canlı zarar gördü. Yangının 10’uncu günde kontrol altına alınan Manavgat ve çevresindeki orman yangınlarının soğutma çalışması sürüyor. Manavgat’taki büyük yangın felaketinin başladığı andan itibaren vatandaşların yanında olarak yaralarını sarmak adına mücadele veren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, son ateş sönene kadar yangın alanlarından ayrılmadı. Evine dahi gitmeyen Başkan Sözen, yangının büyüklüğü nedeniyle zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı.


“BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen hakkında ‘Ormanı bıraktı evini kurtardı, hiç utanmadın mı?’ gibi başlıklarla bazı basın yayın organları ve sosyal medyada karalama ve linç kampanyaları başlatıldığını söyledi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in yanında olduklarını kaydeden İlçe Başkanı Güven, CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in evinin bahçesindeki yangını kendi imkânları ile söndürdüğünü dile getirdi. CHP İlçe Başkanı Güven, “Manavgat Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen,  yangının olduğu dönemde sahada olmayan Ak trollerin saldırısına maruz kalmıştır. Birlik olarak yaraları sarmamız gereken bir dönemde Belediye Başkanımız Şükrü Sözen’e yönelik karalama kampanyası yürütülmesine anlam veremedik. CHP İlçe Örgütü olarak başkanımızın her zaman yanındayız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —