YAYLA YOLU ASFALTLANIYOR

YEREL 10.08.2021 09:29:54 0
YAYLA YOLU ASFALTLANIYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sugözü Grup Yolu'nda asfalt çalışmalarına başlandı. Gazipaşa halkı tarafından özellikle yaz aylarında sıklıkla kullanılan yolda asfalt çalışmasının başlaması sevinçle karşılandı.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sugözü Grup Yolu'nda altyapı, yol genişletme ve dolgu çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde asfalt çalışmalarına start verildi. Çalışma kapsamında bölgeye 20 kilometre asfalt dökülecek. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt ile birlikte Sugözü Grup Yolu'nda başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Mahalle Muhtarı Hayri Karabulut'un da eşlik ettiği ziyaret esnasında Başkan Yılmaz, mahalle sakinleri ile de görüştü. Asfalt çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Yılmaz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e teşekkür etti.

 

Gazipaşa Belediye Başkanı Yılmaz, 'Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Sugözü Grup Yolu’nda asfalt çalışmalarına başladı. Asfalt çalışmaları yerinde inceleyerek, ekiplerimize kolaylıklar diledik.Yol genişletme ve asfalt çalışmalarından dolayı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’e ve ekibine teşekkür ederim' dedi.