Tarih: 10.08.2021 09:26

TABELASI TAKILDI

Facebook Twitter Linked-in

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa'ya modern bir kültür merkezi kazandırıyor. Tiyatro ve sinema salonu bulunmayan ilçede önemli bir eksikliği giderecek olan Kültür Merkezi yıl sonuna kadar tamamlanacak.

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in göreve geldiğinde inşaatı yüzde 17 seviyelerinde olan Gazipaşa Kültür Merkezi'nde sona yaklaşıldı. Pazarcı Mahallesi'nde 6 bin 700 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı. İnce işçiliği ise devam ediyor. 5 Bloktan oluşan Gazipaşa Kültür Merkezi'nin tabelası ana blok olan A bloğa takıldı.

 

İNCE İŞÇİLİĞE BAŞLANDI

 

Gazipaşa Kültür Merkezi'nde devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren şantiye şefi İnşaat Yüksek Mühendisi Erkan Diker, 'Gazipaşa Kültür Merkezi'ni yılsonuna bitirmeyi planlıyoruz. Kültür Merkezi'miz 5 bloktan oluşuyor. A blok daha çok kültürel amaçlı bir bina. İçerisinde tiyatro ve sinema salonu bulunacak. Kulisler ve misafir odaları olacak. B blokta ise eğitim amaçlı derslikler, bilgisayar odaları, çocuk eğitim odaları bulunacak. C,d ve e bloklardaysa pasta atölyesi, yemek bölümü ve seramik atölyesi gibi çeşitli üretim atölyelerinin yer alacak. Gazipaşa Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı. İnce işçiliğini yapıyoruz. Tiyatro salonunda ses ve akustik çalışmaları, sahne imalatları yapılıyor. Yakın zamanda çevre düzenlemesine başlayacağız. Kültür Merkezi'ni yılsonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz' şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —