VİRÜS KOL GEZİYOR

SAĞLIK 5.08.2021 09:41:45 0
VİRÜS KOL GEZİYOR

Gazipaşa’da koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısı her geçen gün artıyor. İlçenin Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması üzerinden takip edilen risk haritası tedirginliği arttırıyor. Gazipaşa’nın sevilen öğretmenlerinden Mustafa Gazioğlu’nun koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamasının ardından İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Hasan Atay da oğlu Serhat’ın test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu. Gazioğlu ve Atay sosyal medya hesaplarından maske, mesafe ve temizlik uyarısında bulundu.

 

ATAY’IN OĞLU KORONA OLDU

 

İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Hasan Atay ise, “Oğlum Serhat'ın covid-19 testi pozitif çıkmıştır... Şu anda Kürşat ve Serhat Gazipaşa'da karantinada, biz ise yayladayız. Her iki aşılarını da oldukları için şimdilik sıkıntılı bir durum yok. Benim sizlerden ricam, lütfen aşılarınızı yaptırın; maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyun” uyarısında bulundu.

 

GAZİOĞLU’NUN TESTİ POZİTİF ÇIKTI

 

İstiklal Şehit Süleyman Gür İlkokulu Müdürü Mustafa Gazioğlu, “Dün akşamüzeri yaptırdığım Kovid testim pozitif çıktı. Son günlerde benimle yakın münasebeti olanlar dikkatli olsun. Tabi bana nereden bulaştı, orası muamma” dedi.